Wharfedale lanceert draadloze Cobalt Bluetooth speaker

15 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Wharfedale-bluetooth-speaker

De Bluetooth speaker is inmiddels in de line-up van elke grote fabrikant van consumentenelektronica terug te vinden maar ook steeds meer fabrikanten van high-end audioproducten wagen zich aan deze speakers.

Wharfedale introduceert deze week de draadloze Cobalt Bluetooth speaker.

De Wharfedale Cobalt Bluetooth speaker is een draadloze speaker die volgens de fabrikant zonder teveel moeite de audiokwaliteit in elke ruimte van het huis kan verbeteren. De speaker is ontwikkeld voor de kleinere ruimten als de slaapkamer en de keuken en kan door de geïntegreerde Bluetooth-techniek muziek draadloos van smartphones, tablets en andere Bluetooth-apparaten streamen. Mocht je geen Bluetooth-verbinding willen of kunnen gebruiken is er de mogelijkheid om apparatuur op de 3,5mm jack aan te sluiten.

De Cobalt speaker beschikt over twee 4-inch full-range drivers, een Bass Flow poort en een 30 Watt RMS versterker. Ook is de speaker voorzien van Wharfedale’s 24-bit DAC voor een optimale audioweergave.

De Wharfedale Cobalt Bluetooth speaker wordt in een zwarte pianolak afwerking gelanceerd en wordt geleverd met een afstandsbediening. In de VS krijgt de speaker een adviesprijs van 399 dollar mee. Of en wanneer deze draadloze Bluetooth speaker ook naar Nederland komt is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)