Wharfedale lanceert Diamond 200-serie luidsprekers

18 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Wharfedale-Diamond-200

De nieuwe Diamond 200-serie van Wharfedale bestaat uit twee boekenplank luidsprekers, drie vloerstaande luidsprekers en een center speaker.

Wharfedale introduceert deze week een nieuwe serie-luidsprekers voor diegenen met een wat kleiner budget. De nieuwe serie gaat onder de naam Diamond 200 en bestaat uit twee boekenplank luidsprekers, drie vloerstaande luidsprekers en een center speaker.

De Diamond 200-serie van Wharfedale is de opvolger van de Diamond 100-serie, met als topmodel de Diamond 220. Deze boekenplank speaker is volgens de fabrikant flink verbeterd, zowel qua uiterlijk als constructie. Natuurlijk is er ook qua audiokwaliteit winst geboekt, onder meer door verbeteringen in het cross-over netwerk en het bass-systeem. Dit resulteert volgens de fabrikant in “a touch more sonic detail and an even greater sense of musical communication.”

De serie bestaat verder uit de Diamond 210 boekenplank speakers, de 230, 240 en 250 vloerstaande luidsprekers en de 220C center speaker. Al deze luidsprekers zijn uitgerust met een nieuwe constructie van de klankkast, een nieuw design met hoogwaardige afwerking, verbeterde luchtstroom dankzij een extra poort aan de zijkant en een nieuw bass-monitorsysteem. De verbeterde cross-over netwerken moeten zorgen voor betere integratie tussen de verschillende drivers.

De Wharfedale Diamond 220 moet vanaf begin oktober in Europa verschijnen voor een prijs van 200 Britse Ponden. De andere modellen uit de serie verschijnen in december pas en de adviesprijzen hiervan zijn nog niet bekendgemaakt. De Wharfedale Diamond 200 is leverbaar in de volgende kleuren: Blackwood, Rosewood, Walnut en white veneer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)