Wharfedale introduceert Vista 200 en Vista 200S soundbars

14 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Wharfdale-Vista-200

Het is alweer vier jaar geleden dat hifi-merk Wharfdale zijn eerste soundbar op de markt bracht in de vorm van de Vista 100. Nu is het tijd voor de opvolgers; de Vista 200 en Vista 200S.

De eerste generatie Vista-soundbar van Wharfdale heeft nooit echt potten kunnen breken maar de Britse fabrikant geeft niet zomaar op. De nieuwe Vista-serie is dan ook op diverse punten verbeterd ten opzichte van de voorganger. Er komen twee varianten op de markt; de Vista 200 met bekabelde subwoofer en de Vista 200S met draadloze subwoofer.

De subwoofer beschikt over een vermogen van 60 Watt, wat ook het vermogen is van de soundbar zelf. De soundbar is voorzien van twee drivers en twee reflex-poorten voor de weergave van de lage tonen. De speaker is 90 centimeter lang en 6.2 centimeter hoog, en zou volgens de Britse fabrikant perfect onder een 50-inch televisie passen. Je kunt de soundbar op een meubel plaatsen of middels een steun aan de muur hangen.

Verder beschikken de Vista 200 en Vista 200S over bluetooth, een 3.5mm poort, een optische en digitaal coaxiale aansluiting en een HDMI ARC-poort. In de doos vinden we ook een afstandsbediening terug. De Vista 200 heeft een prijs van 150 Britse ponden meegekregen, terwijl de Vista 200S 230 pond gaat kosten. Of de apparaten ook naar de Benelux komen is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)