Vifa lanceert vijf nieuwe audiosystemen met premium design

10 oktober 2018 2 Minuten 0 Reacties
Vifa-audiosystemen

Het Deense audiomerk Vifa lanceert deze week vijf nieuwe audiosystemen. Aan de buitenzijde beschikken de systemen over het ruige textiel van stoffenfabrikant Kvadrat in combinatie met een naadloos aluminium frame. Aan de binnenzijde zien we de luidsprekertechniek van het merk terug. De systemen krijgen de namen van Scandinavische hoofdsteden: Reykjavik, Helsinki, Oslo, Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0.

Nieuwe audiosystemen Vifa

De portable systemen werken op draadloze Bluetooth-technologie, zijn voorzien van oplaadbare lithium-ionbatterijen en kunnen ook op het lichtnet worden aangesloten. De Stockholm vormt hierop een uitzondering, deze wordt direct op het lichtnet aangesloten. De Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0 zijn uitgerust met het zogenaamde Vifa Home-system, in te stellen met de Home-app op je mobiele telefoon. Maar ook met de hand zijn deze audiosystemen te bedienen. Dit stelt je in staat om je muziek te beluisteren via meerdere luidsprekers, in verschillende ruimtes en middels vele geluidsbronnen. Ten slotte hebben de Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0  een speciaal knopje dat Vifa Link activeert. Hiermee kunnen alle units onderling gekoppeld en automatisch met het Home-system verbonden worden. Op deze manier creëer je je eigen muziekzones in huis.

Vifa Reykjavik

Het kleinste speakersysteem uit de serie met toch een vol geluid. Voorzien van twee tweeters en een woofer met DSP-crossover, die geoptimaliseerd is voor lage vervorming en hoge precisie. Bevat ook een luidsprekertelefoon met ruis/echo-onderdrukking. De doorsnede is 139 mm. De adviesprijs is 199 euro.

Vifa Helsinki

Deze speaker met geborduurde volumeknoppen bevat twee full range units en twee woofers, ondersteund door twee passieve radiatoren. De afmetingen (hxbxd) zijn 156x210x70 mm en de adviesprijs bedraagt 399 euro.

Advertentie

Vifa Oslo

Ook bij de Oslo zien we twee full range units en twee woofers die mechanisch back-to-back zijn gemonteerd terug, ondersteund door twee passieve radiatoren. Handzaam voor thuis, op je flexplek of buiten. De afmetingen bedragen  268x181x90 mm en de adviesprijs is 499 euro.

Vifa Copenhagen 2.0

De Copenhagen 2.0 komt met twee tweeters, twee midrange drivers en vier woofers, ondersteund door vier passieve radiatoren. Met het HOME-system is de speaker eenvoudig te bedienen en op meerdere bronnen aan te sluiten. Vifa Link koppelt elke unit onderling. De afmetingen (hxbxd) zijn 268x362x90 mm en de adviesprijs bedraagt 699 euro.

Vifa Stockholm 2.0

Waar andere leveranciers een separate woofer adviseren, is deze bij de Stockholm 2.0 overbodig. Vier 100 mm units zorgen voor een diepe bas. Het frequentiebereik van dit soundsystem is 42 Hz – 20 kHz +/- 3db. Voor wie de Stockholm 2.0 een permanente plaats wil geven: hij wordt geleverd met een onzichtbare wandbeugel. De Stockholm 2.0 is voorzien van het Home-system en Vifa Link waarmee alle units onderling gekoppeld kunnen worden. Hij wordt geleverd met een bijpassende, in zink gegoten, zwarte afstandsbediening. Afmetingen (hxbxd): 215x1010x100 mm. Adviesprijs 1.299 euro.

Reacties (0)