Video: RedEye universele afstandsbediening met iPhone of iPod

02 december 2009 1 Minuut 0 Reacties
redeye-insidesmall

De 'Apple Remote' applicatie voor de iPhone en iPod Touch was al een goed begin, maar we weten inmiddels dat deze apparaten veel meer in hun mars hebben. ThinkFlood heeft iets met die kennis gedaan en het samengevat in de RedEye universal remote (universele afstandsbediening), welke het mogelijk maakt om van je iPhone of iPod een afstandsbediening te maken voor alle soorten infrarood aangestuurde AV apparatuur.

Deze applicatie is op zichzelf helemaal gratis en te downloaden via de App Store, maar het basis station, welke 188,00 dollar kost, zorgt pas echt voor de magie; Je iPhone of iPod communiceert met het basis station via Wifi en al je apparatuur die reageert op infrarood signalen wordt via het basisstation aangestuurd. Je kan dus heel simpel deze producten bedienen.

De set-up maakt het mogelijk om meerdere kamers, gebruikers en ‘remotes’ tegelijkertijd te gebruiken. Ook kan het systeem een ongelimiteerd aantal apparaten bedienen en kan het ontelbare commands (sneltoetsen) opslaan. Het reageert zelfs op mutli-touch gebaren en accelerometer bewegingen! Bekijk die video’s hieronder om alle functies en mogelijkheden zelf te zien.

Reacties (0)