Video: Pioneer introduceert betaalbare speaker serie

10 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer-SP-speakers

Na de lancering van volgepakte Elite receivers, iPod Docks en Blu-ray spelers in de laatste maanden komt Pioneer nu met een nieuwe lijn instapmodel speakers, net op tijd voor de start van het 'home cinema upgrade seizoen', waarin de consument gaat kijken naar nieuwe apparatuur.

De nieuwe speaker serie bestaat uit de SP-DS21-LR en kleinere SP-BS41-LR boekenplank monitor, de SP-FS51-LR vloerstaande luidsprekers, de SP-C21 center speaker, en de SW-8 subwoofer. In Amerika is de serie reeds te koop voor prijzen tussen de 79,00 en de 199,00 dollar. Of de serie naar Nederland komt is nog niet bekend.

Ondanks de lage prijzen bevatten alle luidsprekers high-end technieken als verbeterde crossovers, vergulde aansluitingen en afgeronde kabinetten. Daarnaast heeft Pioneer ook nog unieke QR barcodes aan verpakking toegevoegd en wanneer je deze met je smartphone scant kun je YouTube video’s kijken over de luidsprekers. Vandaag hoef je niet zo moeilijk te doen voor de video, want hieronder is hij al te vinden.

Reacties (0)