Update: Video review Onkyo TX-NR807 Receiver

09 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
onkyo-tx-nr807

Na de review van Techradar, welke we 2 dagen geleden geplaats hebben, heeft ook Home Cinema Choice de TX-NR807 grondig getest. Bekijk hieronder het oordeel van HCC, maar het zal je niet verrassen dat het oordeel zo goed als hetzelfde is als die van Techradar. De features van de Onkyo worden weer enorm geprezen, zeker de Dolby ProLogic IIz en de Audyssey DSX processing mogelijkheden, wat tot nu toe een unicum is.

Conlcusie van beide reviews; Onkyo’s TX-NR807 is zeker geen high-end receiver wanneer het aankomt op de subtiliteit van home cinema geluid, maar als je ervan houdt dat je films overweldigend klinken met een hoop power dan past deze receiver precies in je systeem. Neem hierbij de geweldige surround sound mogelijkheden met bijvoorbeeld THX, fantastische DVD upscaling, grootste netwerk mogelijkheden, een prijs van 900 euro en we kunnen zeggen dat Onkyo weer een eerste klas deal op de markt gebracht heeft.

Heb je zelf een nieuw product en deel je graag je ervaring met anderen? Stuur ons dan jouw eigen review! Allesoverhomecinema.com zal binnenkort een apart gedeelte openen waar jullie als eindgebruikers de ervaringen kunnen delen. Elk product zal zijn eigen pagina krijgen en alle producten zijn welkom. Maar een video of schrijf je eigen review. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op.

Reacties (0)