Tivoli Audio rust PAL-speaker uit met Bluetooth, DAB+ en FM

06 november 2014 1 Minuut 0 Reacties
Tivoli-PAL+ BT

De PAL+ BT van Tivoli Audio is voorzien van Bluetooth-ontvanger, DAB+ en FM/ AM tuner, een auxiliary-ingang en een koptelefoonuitgang.

Het compacte apparaat, dat 0.84 kg weegt, heeft een weerbestendige behuizing met rubberen afsluitingen tegen vocht en is voorzien van een oplaadbare batterij. Ook beschikt de PAL+ BT over twee onafhankelijke wekkers, waardoor deze ieder op verschillende dagen en op verschillende tijden kunnen worden ingesteld. Gebruikers kunnen er voor kiezen wakker te worden met de vooraf ingestelde wekkertoon of met hun favoriete radiozender.

Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij die tot 16 uur meegaat kan de PAL+ BT overal mee naartoe reizen. Het opladen gebeurt automatisch wanneer de speaker met het stopcontact verbonden wordt. Met de multifunctionele draaiknop kan het toestel worden in- en uitgeschakeld en kunnen het volume, de audiobron en het radiostation worden ingeregeld. De voorkant van de behuizing biedt vijf voorkeurzenders voor elke radio-frequentieband en maakt het mogelijk direct van zender te veranderen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen de toonregeling, de verlichting en de wekkerfuncties ingesteld worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Tivoli Audio PAL+ BT is per direct beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 249 euro. De speaker is leverbaar in de kleuren Zwart, Blauw, Rood en Wit met een glanzende afwerking.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)