Teufel Supreme In: kleurrijke oordoppen met HD-drivers

19 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
teufel-supreme-in

De Duitse audiofabrikant Teufel heeft nieuwe, kleurrijke oordoppen aangekondigd in de vorm van de Teufel Supreme In.

De Teufel Supreme In weegt 18 gram en is te koop in zes verschillende kleuren. Ook hebben ze magneten, zodat je ze aan elkaar kunt klikken wanneer je ze niet gebruikt en toch om je nek laat hangen. Ook wordt de muziek daardoor automatisch gepauzeer. De pasvorm van de oordoppen kan met een speciale lus worden afgesteld, zodat de earbuds comfortabel en stevig zitten. Voor extra grip worden er twee paar siliconen adapters meegeleverd.

De Teufel Supreme In is voorzien van grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm en kan hoge tonen daarmee zonder vervorming weergeven. Ook hoeft het niet uit te maken wat voor soort muziek je luistert, omdat de geluidsweergave natuurgetrouw moet zijn. Het gebruik van de audiocodecs aac en aptX draagt bij aan de overdrachtskwaliteit.

De muziek kan op simpele wijze worden bediend via de inline kabel aan de rechterkant. Je roept hiermee ook een spraakassistent (Google of Siri) op of je beheert je telefoongesprekken ermee. De cvC-technologie van Qualcomm onderdrukt het achtergrondgeluid en echo’s voor verstaanbare gesprekken. De oordoppen hebben een accuduur tot zestien uur.

Advertentie

Verder kun je met de equalizer in de Teufel Headphones-app het geluid aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen. En dankzij de ShareMe-functie kan de geluidsbronnen delen met een tweede set oordoppen. Zo kijk je samen naar een film of luister je naar dezelfde muziek.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Supreme In is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via de webshop van Teufel voor een prijs van 119,99 euro. Bij de earbuds worden twee paar siliconen adapters in verschillende formaten en in dezelfde kleur meegeleverd, samen met een reisetui en oplaadkabel.

Lees hier meer over Teufel.

Reacties (0)