Teufel MOTIV HOME is een all-in-one streamingapparaat

24 oktober 2023 1 Minuut 0 Reacties
Teufel MOTIV HOME

Teufel heeft vandaag de MOTIV HOME gepresenteerd. Dit is een alles-in-één streamingapparaat met geïntegreerde batterij.

De Teufel MOTIV Home biedt ondersteuning voor streams via Airplay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en Tidal Connect. Het is een draagbaar alles-in-één streamingapparaat met batterij en ondersteuning voor wifi én bluetooth. Er is ondersteuning voor AAC en een line-in voor externe geluidsdragers en via de Teufel Home-app heb je toegang tot internetradio via TuneIn. De app biedt daarnaast een equalizer en een functie voor het programmeren van de favorietenknoppen op het apparaat zelf.

De Teufel MOTIV HOME beschikt over een 5-inch subwoofer aan de voorkant en twee passieve basmembranen. Twee speakers aan de voorkant en twee speakers aan de zijkant moeten zorgen voor krachtig geluid. Er is Dynamore-technologie aanwezig voor stereoverbreding en het apparaat beschikt over 24-bits digital signal processor (DSP) en een klasse D-eindversterker.

De MOTIV HOME is volledig draagbaar en kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Achterop het apparaat vind je een geïntegreerde handgreep. Bovenop vind je diverse drukknoppen en een volumedraaiknop. Ook vind je hier favorietenknoppen die je zelf kunt instellen voor lievelingszenders via TuneIn of streams via Spotify of Tidal. De batterij gaat bij een gemiddeld volume 15 uur mee.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel MOTIV HOME is beschikbaar in de kleur wit of zwart via teufelaudio.nl. De verkoopadviesprijs bedraagt 549,99 euro.

Lees meer over Teufel.

Reacties (0)