Teufel lanceert Theatre 80 lijn

25 augustus 2009 1 Minuut 0 Reacties
theater80b_300x300x72

Teufel, het luidsprekermerk waarvan je de producten alleen via de website kunt kopen en niet via retailers, heeft haar nieuwe Theatre 80 lijn geïntroduceerd en te koop gezet op haar website.

De Theatre 80 set is een 5.1 home cinema systeem met een grote hoeveelheid power en kwaliteit. De surround set is compatibel met alle AV receivers en het meest geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter, wat voor de meesten onder ons goed zou kunnen. Hier kun je de volledige 106db aan geluidskwaliteit kwijt. Naast de surround luidsprekers is de set natuurlijk ook uitgerust met een subwoofer, van maar liefst 150 watt!

Korting op de collectie

Zoals met alle producten die Teufel verkoopt biedt ze een niet-goed-geld-terug garantie van 8 weken en een fabrieksgarantie van maar liefst 12 jaar. Maar naast deze sterke punten van het merk hebben ze nu ook een aantrekkelijke aanbieding liggen. Degene die snel zijn met het aanschaffen van hun surround systeem krijgen de set niet voor €499 maar voor €449 euro, wat zeker geen slechte prijs is voor deze kwaliteit luidsprekers.

Kijk op Teufel.eu voor meer details

Reacties (0)