Teufel introduceert Consono 35 Complete home cinema-systeem

06 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Consono-35-complete

Teufel, audiofabrikant uit Berlijn, introduceert deze week een nieuw home cinema-audiosysteem. De Teufel Consono 35 Complete moet een ruimtelijke en natuurgetrouwe audio-ervaring bieden middels een 5.1-kanaals opstelling.

De Teufel Consono 35 Complete bestaat uit een actieve 300 Watt subwoofer, vijf 2-kanaals satellieten en de nieuwe AV-centrale DecoderStation 6, die naast vijf HDMI-aansluitingen ook een Bluetooth connectie biedt. De Consono 35 Complete, met een totaalvermogen van 300 Watt, is volgens Teufel de ideale set voor prijsbewuste liefhebbers van home cinema.

Het hart van de Consono 35 Complete is de compleet nieuw ontwikkelde AV-centrale DecoderStation 6, welke beschikt over diverse aansluitmogelijkheden. Tot maximaal vijf HDMI-apparaten kunnen tegelijkertijd worden aangesloten (4x HDMI-in en 1x HDMI in/out met Audio Return Channel voor de televisie). Aanvullend zijn er vier digitale en drie analoge audio-ingangen beschikbaar. Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kan de tv met één kabel aan de DecoderStation worden aangesloten. Het geluid van de tv wordt per HDMI-kabel met ARC (HDMI 1.4) gestuurd naar de DecoderStation 6. Dankzij HDMI CEC (Consumer Electronic Control) kan het volume van de DecoderStation met de afstandsbediening van de tv worden bediend. Met Bluetooth kan alle muziek vanaf laptop, smartphone of een ander apparaat met een Bluetooth verbinding, direct op het surround systeem worden afgespeeld.

Met de meegeleverde RCA kabels, wordt de DecoderStation 6 verbonden met de actieve subwoofer. De vijf satellieten worden met de meegeleverde luidsprekerkabel aan de subwoofer aangesloten. De meegeleverde luidsprekerkabel van 30 meter lang. Tevens is een HDMI-kabel (1,5 meter) voor aansluiting van de tv of projector bij levering inbegrepen.

Advertentie

De Teufel Consono 35 Complete is via de website van Teufel verkrijgbaar in het zwart en in het wit en heeft een adviesprijs 799,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)