Teufel Airy True Wireless aangekondigd in drie kleuren

30 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
teufel-airy-true-wireless

De Duitse audiofabrikant Teufel heeft spatwaterdichte, draadloze oordoppen aangekondigd: de Teufel Airy True Wireless. Ook zijn de oordoppen voorzien van touchbediening en zijn ze in drie kleuren beschikbaar, namelijk zwart, blauw en wit.

Dit is de Teufel Airy True Wireless

De oplaadcase van de Teufel Airy True Wireless beschermt de draadloze oordopjes en kan ze tot drie keer helemaal opladen. Eén oplaadbeurt is voldoende voor zes uur aan luistertijd. Na ongeveer vijftien minuten in de oplaadcase hebben de oortjes genoeg energie voor nog een extra uur. De oordoppen zijn behoorlijk compact en wegen ongeveer 50 gram. De oordopjes zijn niet alleen geschikt voor muziek, games, films en luisterboeken, maar hebben ook een extra microfoon alle echo’s en achtergrondgeluid tijdens het bellen reduceert.

Beide oordopjes zijn voorzien van touchcontrol. Hiermee kun je de muziekweergave regelen (afspelen, pauzeren, volgende/vorige track) en telefoongesprekken aannemen, weigeren of beëindigen. Je kunt er ook de spraakassistent van je mobiele telefoon mee oproepen (Google Assistant of Siri). De verpakking bevat drie paar oordopjes van zacht silicoon met verschillende afmetingen, waardoor er een maat tussenzit die bij je past. Verder is het goed om te weten dat de Teufel Airy True Wireless spatwaterdicht zijn, volgens ipx5.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Airy True Wireless-oordopjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 149,99 euro in de kleuren Night Black en Steel Blue via de website van de fabrikant. De kleurvariant Silver White volgt op een later tijdstip.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)