Technics komt met OTTAVA SC-C70MK2 all-in-one muzieksysteem

01 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
Technics SC-C70MK2 1

Technics heeft de OTTAVA SC-C70MK2 onthuld. Technics heeft dit model naar eigen zeggen gecreëerd door de geluidskwaliteit, functies en het design van zijn voorganger, het compacte SC-C70 all-in-one muzieksysteem, verder te verfijnen.

Technics SC-C70MK2

De SC-C70MK2 is uitrust met een woofer van 8 cm en een dome-tweeter van 2 cm. De nieuwe tweeter is gecombineerd met een akoestische lens waarvan de vorm is geoptimaliseerd voor het produceren van een breder geluid. Net als zijn voorganger heeft de SC-C70MK2 een 2.1-kanaals luidsprekersysteem met een subwoofer van 12 cm. Het luidsprekersysteem wordt aangedreven door drie JENO Engine-units, die ook in de originele digitale versterker van Technics worden toegepast.

De SC-C70MK2 is verder uitgerust met Space Tune. Deze functie stemt de geluidskwaliteit af op de plek waar het systeem wordt geïnstalleerd. Verder heeft het systeem een ingebouwde microfoon, waardoor Space Tune Auto, dat volledig automatisch het geluid optimaal balanceert, kan worden gebruikt. Het systeem ondersteunt een breed scala aan muziekbronnen, waaronder USB- geheugenweergave en analoge/optische input, cd’s en radio, maar ook streamingservices zoals Chromecast Built-in, Airplay 2 en Deezer.

Als een apparaat met ingebouwde Google Assistent is aangesloten op hetzelfde netwerk, kan de Google Assistent worden gebruikt om de muziekweergave en andere functies van de OTTAVA SC-C70MK2 te bedienen. Wordt de Technics Audio Center-app gebruikt en heeft de gebruiker meer Technics-apparaten die compatibel zijn met de app, dan is het mogelijk om naar een andere muziekbronnen in meerdere kamers te luisteren, zoals Bluetooth, Aux, Optische input, USB, Internetradio en ook met de OTTAVA SC-C70MK2 compatibele streamingmuziek.

Het all-in-one muzieksysteem heeft een aluminium bovenpaneel, een grille met lamellen aan de voorkant en een unieke handmatig te bedienen cd-lade. Op de hoofdunit kunnen tot 9 voorkeuzes worden ingesteld, zoals favoriete online radiostations, een Spotify-afspeellijst en nummers vanaf USB. Naast het zilverkleurige model is er ook een volledig zwarte versie verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 899 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)