Sony lanceert soundbar voor de PS3

16 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
surround-sound-system-soundbar

Sony heeft het de laatste dagen erg druk met het aankondigen van producten, software, technieken en content en daar komt vandaag ook weer een nieuwe soundbar bij. Tijdens een persconferentie bij de E3 beurs/show heeft het merk een all-in-one surround sound systeem onthult voor de PlayStation 3 - Maar ook voor andere AV toepassingen natuurlijk.

Sony heeft het de laatste dagen erg druk met het aankondigen van producten, software, technieken en content en daar komt vandaag ook weer een nieuwe soundbar bij. Tijdens een persconferentie bij de E3 beurs/show heeft het merk een all-in-one surround sound systeem onthult voor de PlayStation 3 – Maar ook voor andere AV toepassingen natuurlijk.

Het systeem, genaamd CECH-ZVS1, zal wereldwijd te koop zijn voor 199,00 euro. Verder biedt de soundbar audio inputs via een analoge of optische aansluiting en ondersteuning voor Dolby Digital DTS, MPEG-2, AAC en Linear PCM audio formaten, maar helaas geen HDMI 1.4. Sony heeft gebruik gemaakt van de S-Force PRO front surround techniek wat een realistisch surround geluid belooft zonder de additionele speakers in de HT-CT150 en HT-CT350 soundbar systemen, maar die hebben dan weer een aparte subwoofer en HDMI voor iets meer geld. Deze tekortkomingen van de CECH-ZVS1 zullen waarschijnlijk de audiofielen weg laten kijken, maar het is een leuk systeem voor in de slaapkamer of de game-kamer.
Bron: Engadget

Reacties (0)