Sony lanceert SMP-N200 Netwerkmedia en internet-streamer

01 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
sony-smp-n200

Mocht je geen Smart TV hebben en toch gebruik willen maken van al die slimme functies dan heeft Sony de oplossing in de vorm van de SMP-N200 mediaspeler met internet connectiviteit. Deze speler is eenvoudig aan te sluiten op je bestaande TV en biedt toegang tot het internet via een webbrowser, tot je eigen thuisnetwerk via DLNA en tot Sony's eigen filmbibliotheek welke gevuld is met SD, HD en zelfs 3D content.

Via de HDMI aansluiting is de mediaspeler aan te sluiten op elke HD of HD-Ready flatscreen TV. Via Wifi kun je verbinding maken met apparaten in je thuisnetwerk en bestanden vanaf deze apparaten laten streamen naar de speler. Vervolgens kun je alles in hoge resolutie weergeven op TV. Helaas meldt Sony dat video’s en muziek in websites in de meeste gevallen niet werken, maar Facebook of Twitter updaten en video’s bekijken via YouTube blijft natuurlijk mogelijk.

Daarnaast beschikt de SMP-N200 over bedieningsmogelijkheden via een smartphone of Sony Tablet en een USB aansluiting voor het weergeven van media vanaf een USB stick, harddisk of MP3 speler.

DE SMP-N200 is inmiddels in Nederland te koop voor een prijs van 99 euro. Voor meer informatie of om de mediaspeler te kopen kun je terecht op de website van Sony.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)