Sony introduceert nieuwe Blu-Ray HD Home Cinema systemen

02 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
1237476538064

Sony introduceert nieuwe Blu-ray Home Cinema systemen gericht op zowel de veeleisende als beginnende consument. Drie all-in-one systemen beschikken over BD-live, 1080p weergave, dvd upscaling en draadloze speakers. De nieuwe home cinema set, de BDV-Z7, produceert zeer hoogwaardig geluid met 2.1 kanaals luidsprekers.

De BDV-Z7 is vervaardigd uit high-end componenten. Het is een zeer compacte set die surroundgeluid van 350 Watt produceert met maar twee satelliet-speakers en een subwoofer. Dankzij de S-Force Front surround PRO-technologie wordt het geluid weergegeven alsof het een 5.1 kanaals set is en dat met veel minder luidsprekers. Ideaal voor mensen die zo min mogelijk kabels in huis willen hebben. Dit systeem is stijlvol vormgegeven en beschikt over de laatste technologie als BD-live, 24p en x.v.Colour (xvYCC) technologie, Full HD video, 1080p upscaling, BRAVIA Sync en digitale MediaPort.

De overige twee nieuwe systemen zijn uitgerust met dezelfde technologie, maar hebben respectievelijk vijf satelliet luidsprekers (BDV-E300) of vier vloerluidsprekers en een centerspeaker (BDV- E800). Bij de BDV-E300 zijn draadloze luidsprekers optioneel, bij de BDV-E800 worden ze standaard meegeleverd. Alle systemen hebben een krachtige subwoofer.

Met de BRAVIA Sync-technologie zijn de Blu-ray speler, de BRAVIA-televisie en het Home Theatre-systeem via één afstandsbediening te bedienen. De Xross Media Bar biedt eenvoudige en intuïtieve navigatie tussen de televisiemenu’s. Met 24p true cinema zijn films te bekijken zoals de regisseur ze bedoeld heeft. Daarnaast zorgt de Precision Drive-technologie van Sony voor de nodige stabilisatie bij het afspelen van gebogen of bekraste Blu-ray discs en dvd’s. De speler ondersteunt ook Deep Colour video-output en AVCHD-discs gecodeerd met x.v.Colour (xvYCC) technologie.

De systemen zijn vanaf heden beschikbaar.
De adviesprijs van de BDV-z7 is 1000 euro
De adviesprijs van de BDV-e300 is 700 euro
De adviesprijs van de BDV-e800 is 1200 euro

Reacties (0)