Sonos Playbase gelekt: nieuwe soundbar voor onder de televisie

21 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
sonos-playbase

Op een Amerikaanse retailwebsite is een onaangekondigd product van Sonos opgedoken, namelijk de soundbar Sonos Playbase. De verwachting is dat de luidspreker in maart wordt aangekondigd en verkocht zal worden voor een prijs van om en nabij de 700 dollar.

Sonos Playbase gelekt: soundbar van 700 dollar

Op een Amerikaanse winkelwebsite is een onaangekondigd product van Sonos opgedoken, de zogenoemde Sonos Playbase. De verwachting is dat de soundbar binnenkort wordt aangekondigd en daarna snel verkrijgbaar zal zijn; mogelijk al in maart voor een prijs van ongeveer 700 dollar. Niet lang daarna verschenen er ook al foto’s waarop het product mogelijk te zien is. Tot op heden heeft fabrikant Sonos echter nog niets bekendgemaakt over de Playbase, waardoor we het nieuws voorlopig nog onder het kopje ‘geruchten’ willen scharen.

De verwachting is dat de Playbase werkt zoals de Playbar van het bedrijf en gebruikt zal worden om het geluid van je tv te versterken. Echter, dit model kan gebruikt worden om de tv op te plaatsen, zo doen de afbeeldingen vermoeden. Daarnaast is het waarschijnlijk mogelijk dat je de Sonos Playbase kunt gebruiken in combinatie met de andere Sonos-speakers in huis, voor een multiroom- of surround sound-ervaring. Mogelijk wordt de soundbar in zowel wit als zwart geleverd, maar op de gelekte foto’s zien we alleen het witte model. Het wachten is nu op de aankondiging van de fabrikant; wanneer de presentatie is, is onduidelijk.

Advertentie

Lees ook onze review van de Sonos-speakers.

Reacties (0)