Skullcandy brengt twee nieuwe modellen van Hesh-koptelefoon uit

17 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
skullcandy-hesh-anc

Koptelefoonfabrikant Skullcandy heeft twee nieuwe modellen van de populaire Hesh-lijn aangekondigd, namelijk de Hesh ANC en Hesh Evo.

De Skullcandy Hesh ANC is een koptelefoon met actieve ruisonderdrukking en de Hesh Evo is een koptelefoon zonder active noise cancelling. De Evo moet wel een verfijnder geluid hebben dan zijn voorganger en over functies beschikken die je mag verwachten van een hoofdtelefoon. Ook zijn beide producten uitgerust met Tile-technologie, waardoor je ze gemakkelijk kunt terugvinden wanneer je ze kwijt bent.

Skullcandy Hesh ANC en Hesh Evo

De nieuwe Skullcandy Hesh-edities beschikken over bluetooth en call-, track- en volumecontrolefuncties. De Hesh ANC en Hesh Evo moeten een verfijnd geluid geven en beide modellen hebben een opvouwbaar ontwerp waardoor de koptelefoon gemakkelijk te mee te nemen is.

De Hesh ANC heeft een prijs van 129,99 euro en moet daarmee actieve ruisonderdrukking brengen naar een deel van de markt die hier mogelijk nog niet in geïnvesteerd heeft, door de veelal hoge prijzen van premium koptelefoons met soortgelijke functies. De accu gaat tot 22 uur mee (met ruisonderdrukking aan) en dankzij de snelle oplaadfunctie kun je na tien minuten wederom drie uur luisteren. Met de ambient modus zorgt je ervoor dat je het omgevingsgeluid toch goed hoort; handig voor in het verkeer, bijvoorbeeld.

Advertentie

De Hesh Evo is er voor mensen die geen behoefte hebben aan active noise cancelling en gaan voor een lange batterijduur. De Evo gaat namelijk tot 36 uur mee op een volle accu en kan ook drie uur meegaan na tien minuten opladen. Het apparaat komt met een koptelefoonhoes zodat je de de koptelefoon gemakkelijk mee kan nemen. De Hesh Evo komt in de kleuren True Black en ’92 Blue voor 99,99 euro.

De Skullcandy Hesh ANC en Hesh Evo zijn verkrijgbaar via Skullcandy.eu. Hesh ANC in de kleur ‘white’ wordt later deze maand toegevoegd, maar wanneer precies is nog niet duidelijk. Houd de site dus de komende dagen in de gaten voor meer nieuws.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)