‘Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray speler kost 499 euro’

04 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-UBD-K8500-2

Eerder deze week liet Samsung weten dat we voor het einde van dit jaar geen Ultra HD Blu-ray speler van het bedrijf hoeven te verwachten en vandaag hebben we met Samsung gesproken over de nieuwe UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray speler. Dit model, onder meer uitgerust met Netflix, gaat waarschijnlijk 499 euro kosten.

Samsung’s eerste Ultra HD Blu-ray speler is de hierboven afgebeelde UBD-K8500. Deze speler heeft een gebogen design meegekregen en voldoet aan alle standaarden van de Ultra HD Blu-ray-specificatie. Zo kun je er ook normale Blu-ray’s en dvd’s mee afspelen, is Digital Bridge aanwezig zodat je films eenvoudig ook op andere apparaten kunt kijken, is er ondersteuning voor 10-bit-materiaal en High Dynamic Range (HDR), en is er een uitgeklede versie van de Samsung Smart Hub met toegang tot Netflix 4K aanwezig. Daarbij is de speler voorzien van een HDMI-uitgang, een optische uitgang, 3D-weergave, dual band WiFi, Multiroom Link en een optie om materiaal dat op een disc staat naar usb te kopiëren.

Hoewel Samsung nog geen exacte prijs kon geven liet het bedrijf wel weten dat de UBD-K8500 iets minder dan 500 euro zal gaan kosten. In de meeste gevallen komt dit dan neer op 499 euro. De speler moet begin 2016 op de markt verschijnen, samen met de introductie van de eerste Ultra HD Blu-ray films.

Lees meer over Ultra HD Blu-ray discs en spelers.
Lees ook onze Samsung UBD-K8500 review.

Reacties (0)