Samsung introduceert draadloze Level Box mini

20 augustus 2014 1 Minuut 1 Reacties
Samsung level box mini

Samsung heeft een nieuw product toegevoegd aan zijn lijn met draadloze speakers "Level". De Level Box mini is, zoals de naam al doet vermoeden, een compacte en draadloze speaker.

Samsung belooft krachtig geluid in een klein formaat

De Zuid-Koreaanse fabrikant belooft dat de Level Box mini, ondanks zijn klein formaat, toch krachtig geluid kan produceren. Het toestel heeft een stereo speaker (55 mm) en een passieve radiator, die volgens de fabrikant krachtig, helder en gebalanceerd is. Via de bijhorende applicatie, de Samsung Level App, kun je het volume regelen en diensten als Text-to-Speech, S Voice en SoundAlive gebruiken. Die laatste is een stukje software wat in staat is om het geluid in je omgeving te analyseren en vervolgens de beste instellingen daarvoor te berekenen.

De Level Box mini maakt gebruik van de aptX codec, waardoor streamen volgens Samsung geen probleem moet zijn. Het toestel heeft tevens een ingebouwde microfoon zodat je er ook conference-calls mee kan houden. De speaker heeft ook een ingebouwde NFC-chip waardoor je je smartphone ermee kan verbinden door hem langs het toestel te leggen.

Beschikbaarheid

Het toestel heeft een batterij van zo’n 1.600mAh, dat is volgens Samsung genoeg om zo’n 25 uur naar muziek te luisteren. De Level Box mini zal beschikbaar zijn in verschillende kleuren, namelijk Blue, Blue Black, Red en Silver. De fabrikant raadt een verkoopadviesprijs aan van €99,99. Eind september zou je de speaker moeten terugvinden in de winkelrekken.

De Level Box mini is de kleinere broer van de Level Box. Dat is tevens een draadloze speaker maar dan in een groter formaat. Als je meer wil weten over de Level Box, of de andere producten in het Level portfolio, kan je een kijkje nemen naar ons artikel erover.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

DAVY

DAVY
02 april 2016 om 17:49

Beste, kan ik mijn Samsung level box verbinden met Denon ceol 9?

Inloggen