Samenwerking White Lies & Raumfeld in nieuwe videoserie

14 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
raumfeld

Raumfeld, de Berlijnse fabrikant van draadloze speakers, heeft #TheArtOfListening gelanceerd. Het is een serie waarin het bedrijf verschillende musici interviewt en hun vraagt naar hun persoonlijke manier van muziek luisteren. Op deze manier wil Raumfeld muziekliefhebbers informeren over het belang van het ‘gericht’ en ‘intensiever’ luisteren naar muziek.

De allereerste episode in een reeks interviews speelt zich af rond de Britse band White Lies die net zijn vierde studioalbum ‘Friends’ heeft gelanceerd. In het video-interview praat White Lies uitgebreid over dit nieuwe album, hoe ze naar muziek luisteren en hoe dit hun geluid beïnvloedt. White Lies heeft bij het luisteren naar muziek de draadloze streamingspeakers van Raumfeld in een thuissituatie gebruikt.

Raumfelds campagne #TheArtofListening is een discussieplatform voor dit onderwerp. Dit alles door middel van inzichtelijke interviews met muzikanten en kunstenaars in verschillende genres van rock en elektronische muziek tot jazz en klassiek. Een secundair component van de campagne zijn de Raumfeld Listening Rooms-events. Hier krijgen fans de kans om samen met de artiest in een intieme setting naar een album te luisteren. Fans ontmoeten niet alleen de artiest(en) maar kunnen ook vragen stellen en ervaren waar zij op moeten letten als ze een album thuis afspelen. White Lies is de eerste muzikale gast voor de eerste van meerdere Raumfeld Listening Rooms-events. Op 4 oktober werd de vuurdoop gehouden in de Flagshipstore in Berlijn. Toekomstige evenementen worden over de hele wereld georganiseerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)