Q Acoustics lanceert Media 4 soundbar

05 mei 2014 1 Minuut 0 Reacties
Q-Acoustics-Media-4-2

Q Acoustics heeft deze week een nieuwe soundbar aan het assortiment toegevoegd. De 2.1-kanaals home cinema speaker gaat onder de naam Media 4 (M4) en moet in juni op de markt verschijnen voor een prijs van 400 Britse ponden.

De Media 4 soundbar van Q Acoustics beschikt helaas niet over een HDMI-poort maar is wel voorzien van een digitale optische ingang en analoge aansluitingen voor audio. Ook kan de speaker muziek draadloos van een smartphone of tablet weergeven middels Bluetooth aptX. Koppeling van de apparaten kan plaatsvinden middels NFC.

De soundbar is een 2.1-kanaals speaker met een afmeting van 9 x 100 x 14 centimeter. De slanke speaker heeft een vermogen van 100 Watt en komt met een actieve subwoofer met een 15 x 12 centimeter afmeting. De soundbar maakt gebruik van twee BMR (balanced mode radiator) drivers voor een, volgens de fabrikant, wijd geluidsveld.

De Media 4 soundbar wordt geleverd met een eigen afstandsbediening maar volgens Q Acoustics kun je ook een afstandsbediening van een tv of settopbox gebruiken om de speaker te bedienen. Je kunt de speaker onder de tv plaatsen maar er wordt ook een muurbevestiging meegeleverd mocht je de soundbar aan de muur willen monteren.

De Q Acoustics M4 moet vanaf juni in de winkels liggen. Vooralsnog is de speaker alleen aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk voor een adviesprijs van 400 Britse ponden, omgerekend zo’n 500 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)