Polk Audio lanceert MagniFi MAX SR soundbar met draadloze luidsprekers

23 november 2017 2 Minuten 3 Reacties
Polk-MagniFi MAX SR

Polk Audio kondigt vandaag de nieuwe ManiFi MAX SR soundbar aan. De MagniFi MAX SR voorziet in 5.1-kanaals surroundgeluid en is uitgerust met de Stereo Dimensional Array (SDA) digitale surroundtechnologie. Bovendien wordt de soundbar gecombineerd met draadloze surround-luidsprekers die automatisch met de soundbar verbinden. Je kunt de Polk SR1 draadloze surroundspeaker ook los aanschaffen om de MagniFi MAX soundbar te upgraden naar een compleet 5.1-kanaals surroundsysteem.

Polk Audio MagniFi MAX SR soundbar

De MagniFi MAX SR soundbar is ook voorzien van de Voice Adjust-technologie waarmee je stemniveaus kunt aanpassen voor beter verstaanbare dialogen. Dankzij de geïntegreerde Google Home-technologie verbindt de MagniFi MAX SR met ieder willekeurig Chromecast-apparaat, als onderdeel van een multiroom- of complete home audio-oplossing. Hiermee kun je de soundbar met de stem bedienen en muziek streamen van jouw favoriete app. De soundbar is ook voorzien van Bluetooth voor verbinding met mobiele streamingapparaten. Tot slot kan de MagniFi MAX SR, dankzij de Smart Remote-compatibiliteit, worden bediend met behulp van de IR-afstandsbedieningen van Samsung, LG en Sony.

Met vier 1 inch bij 3 inch full-range drivers, twee 0,75 inch tweeters, één 1 inch centrale kanaalschijf en de meegeleverde 8 inch gepoorte woofer, biedt de MagniFi MAX SR volgens de fabrikant voldoende kracht voor een indrukwekkende homecinema-ervaring. De soundbar is ook voorzien van een aantal EQ-instellingen voor films, muziek en sport die zorgen voor een optimaal niveau van de soundbar. Met behulp van de EQ-nachtmodus kun je met één druk op de knop de bas verminderen en de dialoog verbeteren zonder aan de volumeknop op de soundbar te komen.

Verder beschikt de soundbar onder meer over;

  • De soundbar werkt met iedere tv en wordt geleverd met HDMI- en optische kabels.
  • Met het slanke profiel van slechts 2” zorgt de MagniFi MAX ervoor dat de soundbar geen sensors van tv-afstandsbedieningen blokkeert of het zicht belemmert.
  • De soundbar beschikt over drie ingebouwde Ultra HDMI-4K HDMI (HDCP 2.2) ingangen, één HDMI (ARC) uitgang, optische ingang voor tv-audio, AUX 3,5 mm, Google Home inclusief Chromecast voor audio, Bluetooth en Ethernet.
  • Zowel de MagniFi MAX soundbar als de SR1 draadloze luidsprekers zijn te bevestigen aan de muur (de SR1 heeft ingebouwde boorgaten en schroefdraadbussen).
  • All-stereo-modus: met één druk op de knop speel je stereo-inhoud niet alleen af via de soundbar, maar ook via de SR1 draadloze luidsprekers.

Prijs en beschikbaarheid

De MagniFi MAX SR (849 euro), MagniFi Max (749 euro) en SR1 (149 euro) draadloze luidsprekers zijn vanaf december 2017 verkrijgbaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

Veniors

Veniors
23 november 2017 om 18:50

Lang op gewacht. Eerste ervaringen zijn positief. Kijk uit naar de review.

Inloggen
Ludo

Ludo
23 november 2017 om 21:06

Ik begin me te ergeren aan soundbars en al wat er rond hangt. Op den duur kost het geluid meer dan het tv toestel. Waarom kunnen de tv producenten zelf niet voorzien in een deftig geluid door eventueel bijpassende luidsprekers te leveren. Tien geleden kocht ik een Fujitsu plasma scherm en kon daarbij luidsprekers kopen die ik aan mijn tv kon aanhaken en via gewone analoge roodwitte kabels kon aansluiten. Vooruitgang is niet altijd een verbetering.
Groetjes Ludo

Inloggen
Vincent

Vincent
30 november 2017 om 09:14

Wat een teleurstelling die prijs. 600 dollar in de Verenigde Staten en 850 euro hier. Ik ga toch twijfelen nu of ik uberhaupt een product van een bedrijf wil kopen die er zulk scheve prijsopgaves op nahoudt. Prijs is sinds de vooraankondiging flink omhoog gegaan.

Inloggen