Pirelli brengt bluetooth-speaker in de vorm van Formule 1-wiel uit

27 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Pirelli-P-Zero

Bandenfabrikant Pirelli komt met de P Zero Sound, een bluetooth-speaker in de vorm van een Formule 1-wiel. De prijs maakt deze speaker echter onbetaalbaar.

Als het op bluetooth-speakers aankomt dan kun je het zo gek niet bedenken of het is er. Fabrikanten doen er alles aan om hun speakers te laten opvallen, zo blijkt ook uit de lancering van dit model door Pirelli. De bandenfabrikant komt met de P Zero Sound, een bluetooth-speaker in de vorm van een Formule 1-wiel.

De P Zero Sound is de eerste bluetooth-speaker van Pirelli. De luidspreker komt in negen kleurvarianten op de markt, beschikt over een 12,9-inch diameter (dus niet de standaard grootte van een echte F1-band) en komt met een versterker die een vermogen van 100 Watt levert. De versterker stuurt een 100mm driver en een 25mm tweeter aan.

Nu klinkt dit natuurlijk leuk als een luidspreker voor bijvoorbeeld op je bureau, maar de prijs maakt de keuze wellicht iets makkelijker. Voor de P Zero Sound moet namelijk maar liefst 2.400 euro neergelegd worden. Als je het ons vraagt houden we het dus maar bij de afbeeldingen, zelfs zonder de speaker gehoord te hebben.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)