Pioneer lanceert kleurrijke budget micro Hifi systemen

09 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer-X-EM21V

Pioneer lanceert vandaag een aantal nieuwe micro Hifi systemen die binnen bijna elk budget passen en voorzien zijn van opvallende looks. Een van de systemen is de X-CM31, verkrijgbaar in diepzwart, puur wit en zwart, of met een voorpaneel in fris rood of elegant bruin. In de microsystemenreeks vinden we verder de X EM21, X-EM21V en X-EM11.

De compacte X-CM31 is geschikt voor tal van bronnen. Zo is het hifisysteem bovenaan uitgerust met een digitaal dock voor iPod/iPhone en ondersteunt het de iPad via de USB aansluiting. Zowel via de USB ingang aan de voorzijde als via de ingebouwde CD speler (compatibel met cd’s en CD-R/RW’s) kun je mp3 of wma bestanden afspelen. Voor radiofans is er de ingebouwde AM/FM-tuner met veertig voorkeuzestations.

De X-CM31 heeft de, volgens Pioneer, topprestaties in grote mate te danken aan zijn tweewegs bassreflexluidsprekers, die een evenwichtige klank produceren. Dit microsysteem biedt een output van 15 watt per kanaal. Voor diepere bassen is de basversterkingsfunctie ‘P-BASS’ en de Sound Control (Bass/Treble) gebruikt. Om de klank optimaal te kunnen afstemmen op het genre, beschikt dit hifisysteem daarnaast over vier voorinstellingen: Flat/Pops/Rock/Jazz.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)