Philips lanceert Wifi multiroom hifisysteem; WMS8080

14 juni 2011 2 Minuten 0 Reacties
Philips-WMS8080

Philips heeft vandaag een nieuwe oplossing gelanceerd om muziek te kunnen luisteren in alle kamers in huis; het Philips Wifi multiroom hifisysteem met ClariSound luidsprekers. Met één druk op het scherm kan je in verschillende ruimtes andere- of juist dezelfde muziek laten klinken. Je streamt al je muziek draadloos vanaf het audiocenter naar de diverse muziekstations in huis.

Dankzij de connectiviteit en het gebruiksgemak van dit multiroom hifisysteem heb je heel eenvoudig overal in huis toegang tot je favoriete muziek en kun je in iedere ruimte naar een andere bron of dezelfde bron luisteren. Het systeem heeft een slank design en een stijlvolle afwerking, met hoogwaardige componenten.

Audio

Het nieuwe multiroom hifisysteem van Philips vult de ruimte met een, volgens de fabrikant, zuiver geluid via de nieuwe ClariSound luidsprekers. Voor een optimale weergave van de hoge frequenties, bevindt de zachte koepeltweeter van de ClariSound luidspreker zich bovenop de luidsprekerbox. Het geluid wordt zo langs het klankbord geleid wat de rijkheid en de ruimtelijkheid van de originele uitvoering bevordert. Philips maakt voor deze speakers gebruik van een wooferconus in glasvezel. Dankzij het lichte ontwerp, staat dit garant voor een meer natuurlijke geluidsweergave. Een innovatieve baspoort laat het geluid voorwaarts uitstralen en is bewerkt met akoestisch materiaal om een zuivere en strakke basweergave te garanderen.

Philips multiroom hifisysteem

Het Philips multiroom hifisysteem biedt toegang tot je volledige muziekcollectie, ongeacht de bron of het formaat:

Advertentie
  • Luister naar je volledige digitale muziekcollectie op de externe USB harddisk van het systeem. Het is niet nodig om de computer aan te zetten om de favoriete nummers te beluisteren.
  • Ontdek met één druk op de knop meer dan tienduizend internetradiozenders wereldwijd, naast online muziekdiensten. Je kunt uiteraard ook op de klassieke manier naar lokale FM zenders luisteren.
  • Stream draadloos muziek en foto’s vanaf je pc, Mac of thuisserver naar het systeem.
  • Alle favoriete nummers worden afgespeeld vanaf de CD/DVD speler. USB apparaten of een optionele docking kunnen worden aangesloten om nog meer muziek van een iPod of iPhone af te spelen.

Eenvoud

Op het kleurenscherm van het multiroom systeem kan je rechtstreeks content doornemen en de albumhoesjes bekijken. Tegelijk kan je ook je iPhone, iPod Touch of Android smartphone omtoveren tot een volwaardige afstandsbediening door de bijkomende AV applicatie. Via deze applicatie kan elke muziekbron draadloos vanuit het multiroom systeem bediend en afgespeeld worden. De applicatie kan gratis gedownload worden op iTunes AppStore of Android Market.

Het WMS8080 multiroom-hifisysteem is inmiddels beschikbaar voor een adviesprijs van 799,00 Euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)