Philips lanceert Fidelio speakers met AirPlay en Spotify Connect

08 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
Philips Fidelio SoundSphere

Philips introduceert drie nieuwe Fidelio speakers die volgens de fabrikant een hoogwaardige audiokwaliteit combineren met streamingfuncties als Apple AirPlay en het onlangs geïntroduceerde Spotify Connect.

De nieuwe Fidelio SoundSphere Speakers en Fidelio Primo luidsprekers zijn ontwikkeld voor een optimale audioweergave en horen bij de eerste producten die standaard uitgerust zijn met Spotify Connect. Hiermee kun je muziek rechtstreeks van de Spotify-servers laten streamen waardoor je dus niet langer afhankelijk bent van je smartphone of tablet. Deze kan echter wel nog steeds gebruikt worden om de muziekweergave te bedienen. Daarnaast bieden de speakers de mogelijkheid om audio vanaf iOS-apparaten, een Mac of een pc te streamen middels AirPlay.

Philips Fidelio SoundSphere

De Fidelio SoundSphere speakers (DS9830W en DS9860W) zijn met de hand gemaakt en voorzien van een houten behuizing die een natuurlijke audioweergave moet verzorgen. De ronding van de speaker moet ervoor zorgen dat trillingen geëlimineerd worden en vervorming tegengegaan wordt. De ‘zwevende’ tweeters zorgen volgens de fabrikant voor een 360 graden audioweergave waarmee een levendig en dynamisch geluid wordt neergezet. De DS9830W is voorzien van een witte hoogglans behuizing en krijgt een adviesprijs van 799 euro. De DS9860W is een gelimiteerde editie, gemaakt van eikenhout uit Maleisië. Deze speaker beschikt over een los dock waarmee een iPhone of iPod opgeladen kan worden, en heeft een adviesprijs van 999 euro.

Philips Fidelio Primo

De Philips Fidelio Primo (DS9100W) beschikt ook over een houten behuizing en premium componenten die voor een hoogwaardige audioweergave moeten zorgen. Het SoundCurve design moet zorgen voor een heldere weergave met perfecte balans, en de PureDigital docking moet zorgen voor een pure weergave van muziek, zonder vervorming en zoals de muziekant het bedoelde. Gebruikers kunnen muziek streamen via Spotify en Airplay, en daarbij kan een iPhone opgeladen worden middels de Lightning connector. De Philips Fidelio Primo heeft een adviesprijs van 599 euro en moet net als de andere twee modellen in november te koop zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

louis joosten

louis joosten
29 januari 2014 om 17:39

Philips maakt al maanden reclame met de ds9100 maar kan helaas dit apparaat tot op de dag van vandaag nog steeds niet leveren.

Inloggen