Panasonic lanceert soundbar line-up 2013 met SC-HTB770 topmodel

13 februari 2013 3 Minuten 0 Reacties
SC-HTB770-Panasonic

Tijdens CES 2013 kwamen we al een aantal nieuwe soundbar systemen van Panasonic tegen maar deze waren gericht op de Amerikaanse markt. Vandaag heeft de Japanse fabrikant ook de Europese line-up met soundbar home cinema systemen voor dit jaar bekendgemaakt. Het topmodel in de line-up is de SC-HTB770 met een 3.1-kanaals opstelling.

Het assortiment soundbars voor 2013 van Panasonic bestaat uit de SC-HTB770, SC-HTB570, SC-HTB527 en SC-HTB170. Alle vier de systemen zijn volgens de fabrikant ontworpen met de behoefte van de consument in het achterhoofd. De soundbars zijn compatibel met verschillende formaten van TV en bieden een geluidskwaliteit die volgens de fabrikant boven de verwachtingen ligt dankzij een flexibele opstelling.

De nieuwe 2013 SC-HTB serie van soundbars past in elke kamer en kan worden gecombineerd met schermen van 42 tot 65 inch, waardoor je het ideale systeem kunt kiezen op basis van het formaat van je TV. De vier nieuwe modellen die, afhankelijk van het model, zijn uitgerust met draadloze of ingebouwde subwoofers en Bluetooth functies, zorgen voor een eenvoudige, aanpasbare opstelling. Alle vier de systemen zijn 3D-Ready.

Panasonic SC-HTB170 en SC-HTB527 soundbars

Het SC-HTB170 model is het meest compacte systeem, bestaande uit één enkele soundbar speaker die flexibel opgesteld kan worden.Men kan uit vier plaatsingen kiezen dankzij de wandmontage mogelijkheden met een hoek van 90 graden. Een ingebouwde sensor detecteert automatisch de richting van de balk en schakelt de directionele eigenschappen om de opstelling aan te passen. Dankzij een anti-vibratie geïntegreerde subwoofer in de luidspreker moet de SC-HTB170 volgens Panasonic een weergave met hoogwaardig, helder geluid bieden. De soundbar heeft een vermogen van 120 Watt. De SC-HTB527 is net als de SC-HTB170 een stand-alone soundbar maar beschikt over een draadloze subwoofer die vrij in de ruimte geplaatst kan worden.

Advertentie

Panasonic SC-HTB770 en SC-HTB570 soundbars

De SC-HTB770 en SC-HTB570 modellen zijn uitgerust met een roestvrij roosterdesign en beschikken over unieke opstellingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om de soundbars horizontaal onder de TV te plaatsen of aan de muur te hangen zoals we van soundbars gewend zijn. Daarnaast kan de soundbar uit elkaar gehaald worden waardoor je twee losse speakers krijgt. Deze twee speakers kun je naast de TV plaatsen of aan de muur hangen. De SC-HTB770 is de meest krachtige set met een vermogen van 300 Watt, een center speaker voor de weergave van dialoog en drie HDMI ingangen. De SC-HTB570 moet het doen zonder center speaker, heeft een vermogen van 240 Watt en beschikt over HDMI en optische aansluitingen. Beide systemen beschikken over een draadloze subwoofer die vrij in de ruimte te plaatsen is.

Prijs en beschikbaarheid

De 2013 soundbar systemen van Panasonic moeten vanaf begin april in de winkels verschijnen. De SC-HTB170 krijgt waarschijnlijk een prijs van 249 euro, de SC-HTB527 gaat waarschijnlijk 359 euro kosten en de SC-HTB570 gaat 399 euro kosten. Over de prijs van de SC-HTB770 is nog niks bekend.

Meer home cinema producten van Panasonic

Panasonic lanceert in 2013 ook nieuwe LCD en plasma TV series, Blu-ray spelers, media spelers en een nieuw Smart TV platform. Alle informatie over de 2013 home cinema producten van Panasonic vind je in het 2013 home cinema overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)