Panasonic lanceert nieuwe NE-serie draadloze luidsprekers

13 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-SC-NE3

Panasonic heeft reeds nieuwe modellen draadloze hifisystemen gelanceerd maar komt ook met een gloednieuwe serie draadloze speakers. De draadloze speakers in de innovatieve NE (Network Era) serie, waaronder de SC-NE5, SC-NE3 en SC-NE1, zijn allemaal uitgerust met Bluetooth-technologie voor draadloze connectiviteit.

Panasonic NE-serie draadloze luidsprekers

Naast Bluetooth streaming beschikken de SC-NE5 en SC-NE3, de topmodellen uit de NE serie, over extra streamingtechnologieën in de vorm van AirPlay en DLNA. Ook beschikken de modellen in deze serie over een gebogen Aero Stream-poort dat ervoor zorgt dat de poorten minder geluid produceren, waardoor het geluid dat uit de luidsprekers komt helderder en krachtiger is. Afhankelijk van het model, kan muziek gestreamd worden of er nu wel of geen apparaat is aangesloten op het dock.

De SC-NE5 en de SC-NE3 kunnen beide worden gesynct via DLNA, AirPlay of Bluetooth voor andere Apple of Android apparaten. Daarnaast beschikt de SC-NE5 ook over een lightning pin-aansluiting, voor het aansluiten van een iPhone 5 of iPod touch (5e generatie), en een USB-poort. De SC-NE5, SC-NE3 en SC-NE1 zijn alle drie voorzien van een Nanosized Bamboo Cone-luidspreker, Pure Direct Sound, Direct-Vocal Sound en een tweeweg luidsprekersysteem.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)