Onkyo komt met TX-NR709 home cinema receiver

13 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-TX-NR709

Onkyo heeft begin februari al een gedeelte van haar receiver line-up voor 2011 gepresenteerd, maar daar komt nu een nieuw model bij; de TX-NR709 home cinema receiver. Deze receiver is net als zijn voorganger, de TX-NR708, volledig gericht op integratie met het thuisnetwerk voor audio en video streaming. De receiver beschikt over DLNA streaming, de Spotify muziekdienst, een Windows 7 certificering, verschillende internationale internet radio mogelijkheden en USB connectiviteit.

Qua audio kan de TX-NR709 omgaan met de meest recente audio formaten van zowel Dolby als DTS en met verschillende Audyssey audiobewerkingstechnieken, zoals automatische kalibratie met een microfoon, kan het geluid compleet geoptimaliseerd worden. De Marvell Qdeo 4k video upscaling processor moet de receiver compatibel maken met toekomstige hogere resoluties. Verder beschikt de receiver over een dubbele subwoofer uitgang en een totaal van acht HDMI ingangen en twee uitgangen.

Wanneer je gebruik maakt van Onkyo’s gratis Remote App kun je de receiver bedienen met een iPhone, iPod of iPad. De TX-NR709 zal in mei te koop zijn voor 899,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)