Nieuwe LG HLB54S Soundbar met Blu-ray speler

13 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
LG-HLB54S-soundbar

LG heeft haar slanke en multifunctionele Soundbar, de HLB54S, gelanceerd. Dit minimalistisch vormgegeven alles-in-een multimedia-apparaat met Blu-ray-speler en speakers staat garant voor een goede beeld- en geluidskwaliteit, zeker met de 430 Watt aan audio output, 4.1 kanaals surround sound en een draadloze subwoofer.

Via WiFi kun je de Soundbar het middelpunt maken van je thuis netwerk en zelfs verbinden met YouTube. Zo zijn mediabestanden,zoals foto’s, video’s en muziek, snel uit te wisselen. Naast audio biedt het systeem een volledig geïntegreerde Blu-ray speler voor het afspelen van Full HD 1080p video’s. In het midden van de Soundbar vinden gebruikers de sleuf waarin de Blu-ray speler geïnstalleerd is.

Door de 4.1 surround sound-ervaring waan je je in het midden van de actie. De draadloze actieve subwoofer zorgt voor extra krachtige en diepe basstonen. Ook ondersteunt de HLB54S nagenoeg alle geluidsstandaarden, zoals Dolby True HD, DTS-HD, en zelfs de professionele standaard DTS HD Master Audio Essential. Om ervoor te zorgen dat beeld en geluid altijd van optimale kwaliteit zijn, staat de HLB54S via de nieuwste HDMI 1.3-standaard in verbinding met andere digitale apparatuur.

Naast dit alles is de HLB54S ook nog eens voorzien van een iPod/iPhone Dock. Alles videos en muziek bestanden op je iPhone of iPod kunnen zonder moeite en in goede kwaliteit afgespeeld worden. Natuurlijk is niet alleen de iPod te koppelen aan de soundbar, maar ook andere MP3 spelers, mobiele telefoons en USB apparaten.

De Soundbar komt vooral goed tot zijn recht bij de mensen die geen luidsprekers en bijbehorende bekabeling in hun woonkamer willen hebben. De stijlvolle en multifunctionele HLB54S Soundbar, die qua design perfect past bij de SL9000 Borderless LCD TV van LG, is vanaf half oktober in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 749,- euro.

Reacties (0)