Nieuwe Klipsch HD Theater 5.1 luidsprekersystemen

21 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
klipsch_hd300_211009

In meer dan de helft van de nieuwe bioscopen wereldwijd worden Klipsch Professional Cinema systemen geïnstalleerd. Met de introductie van twee nieuwe HD Theater 5.1 systemen kan iedereen nu ook thuis genieten van de unieke Klipsch prestaties. Deze twee systemen zijn genaamd HD Theater 500 en 300.

Beide modellen leveren dus onvervalste Klipsch prestaties. Met andere woorden; ze zijn zowel krachtig als ook gedetailleerd zodat ze de beste muziek en film beleving garanderen.

Zoals met alle Klipsch producten zijn ook de HD Theater luidsprekers voorzien van een hoornluidspreker. De bekende voordelen van een hoorn zijn ook nu weer van toepassing: een hoger rendement dan traditionele luidsprekers en een gecontroleerd afstraalgedrag. De twee vernieuwde subwoofers zouden de lage tonen perfect en krachtig weergeven. Dankzij de compacte afmetingen en de hoogglans zwarte afwerking passen de luidsprekers in bijna ieder interieur; de subwoofer kan uiteraard uit het zicht geplaatst worden.

  HD Theater 500
  Premium 5.1 luidsprekersysteem
  Geschikt voor de meeste woonkamers
  MicroTractrix Hoorn satellietluidsprekers
  100 Watt actieve subwoofer
  Systeem frequentiebereik 36 Hz – 20.000 Hz
  Maximale systeem output 112 dB
  Verkoopprijs 699 euro


  HD Theater 300
  Budgetvriendelijk 5.1 luidsprekersysteem
  MicroTractrix Hoorn satellietluidsprekers
  80 Watt actieve subwoofer
  Systeem frequentiebereik 40 Hz – 20.000 Hz
  Maximale systeem output 110 dB
  Verkoopprijs 499 euro


Beide Klipsch HD Theater systemen zijn nu beschikbaar bij de gespecialiseerde en geautoriseerde Klipsch dealers.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Cor

Cor
08 februari 2016 om 10:30

Hallo,

Al enige tijd heb ik de Klipsch HD Theater 5.1.
Dit bevalt mij goed icm. een Onkyo TX-NR414. Nu is laatst deze versterker gerepareerd door Onkyo en is het HDMIboard vervangen. Eeen kwaal die nog al eens voor komt bij deze versterkers.
Alles werkt nu weer goed maar alleen de subwoofer krijg ik niet meer goed ingesteld. Na het loskoppelen weet ik niet meer hoe alles stond ingesteld. Heb nu op de SW phase schakelaar op 0 (normale woonkamer).Er is ook een schakelaar die kan op ON-AUTO-OFF. Weet niet wat nu het beste is deze op te zetten. De draaiknop Lowpass (Hz) staat op 100 en het level op ongeveer de helft. Bij de instelling van de Onkyo staat Double Bass uit.Ik vindt de SW nu te veel storen en krijg deze niet meer zoals voor de reparatie van de Onkyo. Doe ik iets verkeerd of zie ik iets over het hoofd?

Inloggen