Marantz rust AV receivers uit met directe Spotify integratie

06 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
Marantz-SR6007

Eerder vandaag liet Denon al weten een aantal receivers gratis te voorzien van Spotify integratie en ook Marantz heeft nu laten weten welke modellen een Spotify firmware update kunnen verwachten. Na het uitvoeren van de update op de geselecteerde AV receivers iet het mogelijk om naar eigen persoonlijke voorkeur de complete muziekbibliotheek van Spotify verkennen.

Spotify is de grootste en meest succesvolle muziekstreamingservice op de markt en biedt toegang tot ruim 18 miljoen muzieknummers. Als gebruiker van Spotify Premium hebt u altijd de beschikking over alle muziek die u maar kunt wensen, waar je ook bent: vanaf je computer, je smartphone, je tablet, en nu ook vanaf je Marantz home cinema receiver.

Oliver Kriete, Product Marketing Manager van Marantz Europe: “De muziekcatalogus van Spotify is enorm veelomvattend en biedt alle muziekgenres die u maar kunt wensen. Van klassieke muziek tot rock, van soul tot jazz, en dit alles in een hoogwaardige audiokwaliteit tot 320 kbps. Vanaf nu kunnen bezitters van een nieuwe AV-receiver van Marantz naar muziek luisteren via Spotify en hebben zo toegang tot een onbeperkte bron aan favoriete muziekgenres”.

Voor Marantz gebruikers is Spotify eenvoudig toegankelijk dankzij de grafische gebruikersinterface van de AV receivers of de Marantz Remote App.

De volgende producten van Marantz bieden ondersteuning voor Spotify (online firmware-update vereist):

Marantz SR7007
Marantz SR6007
Marantz SR5007
Marantz NR1603


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)