Marantz introduceert Melody Music, Media en Movie all-in-one systemen

02 augustus 2010 2 Minuten 0 Reacties
The Melody Series

Marantz heeft 3 nieuwe product gelanceerd in de vorm van de Melody Music, Melody Media en Melody movie alles-in-een systemen. Deze drie modellen kunnen alle belangrijke huidige formaten aan, inclusief Blu-ray Discs en CD's, en hebben uitgebreide aansluitmogelijkheden voor bronnen zoals iPhone, PC’s en notebooks.

Melody Music M-CR503

Een passende inleiding van dit trio is de compacte Melody Music. Zijn geringe afmetingen perfect voor degenen die op zoek zijn naar een muziekbron voor zelfs de kleinste ruimten, terwijl de aluminium vormgeving – afgewerkt met een glanzend zwarte bovenkant – zeer fraai is. De rechtstreekse digitale verbinding via USB, voor iPod of iPhone, neemt het pure audio-signaal direct uit het draagbare apparaat naar het hoogwaardige audiofiele circuit van de Melody Music. De ‘Music’ is tevens uitgerust met de M-XPort, waarmee op PC opgeslagen muziek via Bluetooth met behulp van de optionele Bluetooth Receiver RX101 gestreamt kan worden. Naast CD’s kan de ‘Music’ ook CD-R/RW, MP3 en WMA bestanden afspelen. Daarnaast beschikt het apparaat over een FM-en AM-tuner met 50 voorkeurzenders. De twee stereo versterkers leveren elk 2 x 60, met bi-amping zelfs 4X30 Watt. Ook kan het digitale vermogen worden doorgeschakeld naar een paar stereo speakers in een extra ruimte en is er een subwoofer-out functie. Dankzij de ingenieuze bouw van de behuizing kunnen aangesloten kabels niet van de zijkant worden gezien. De Melody Music is meer dan een “micro”-systeem, het is een compleet hi-fi systeem met kleine afmetingen.

Melody Media M-CR603

Advertentie

De Melody Media (M-CR603) biedt naast de CD weergave, ‘Works with iPhone” certificering en een ingebouwde DAB/DAB+-tuner ook connectiviteit met het internet of een PC middels een Ethernet-ingang. Dankzij de DLNA 1.5-certificering biedt de Melody Media tevens toegang tot duizenden gratis internet radiostations, alsook elk muziek-bestand opgeslagen op PC of NASdrive.

Melody Movie M-ER803

De laatste en sterkste musketier uit het nieuwe Melody-gamma is de Melody Movie M-ER803. Een uiterst compact en stijlvol, high-end alles-in-één-apparaat, volgepakt met video-technologie zoals Blu-ray speler, DVDupscale mogelijkheid tot aan HD TV kwaliteit en het afspelen van CD’s. Tot het arsenaal van mogelijkheden van de Melody Movie behoort ook het direct digitaal afspelen van audio via iPhone/iPod en draadloos via de optionele RX101 Bluetooth ontvanger.

De Melody Music (M-CR503) is verkrijgbaar vanaf augustus voor een adviesprijs van 499,00 euro. De Melody Movie (M-ER803) en Melody Media (M-CR603) zijn verkrijgbaar vanaf september dit jaar voor een adviesprijs van respectievelijk 1.049,00 euro en 649,00 euro.

Reacties (0)