Marantz bestaat 60 jaar en geeft 200 euro korting op de Consolette

05 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Marantz-Consolette

Marantz viert dit jaar zijn 60e verjaardag en heeft daarom een aantal speciale jubileumaanbiedingen in het leven geroepen. De festiviteiten gaan van start met een high-end draadloos muzieksysteem voor de ware muziekliefhebber. De Marantz Consolette kan nu gekocht worden met een korting van 200 euro waardoor de prijs 799 euro bedraagt.

Marantz Consolette

De Marantz Consolette is een multifunctioneel muzieksysteem met een opvallend design, diverse streamingmogelijkheden en een dock waarop iPods, iPhones en iPads met een 30-pins dockconnector aangesloten kunnen worden. Ook is de speaker te bedienen met een Android smartphone. Muziek kan direct vanaf smartphones afgespeeld worden maar ook draadloos vanaf andere apparaten in het thuisnetwerk middels Apple’s AirPlay techniek en DLNA. Door de ‘Balanced Mode Radiators’ moet de Consolette zorgen voor een breder stereobeeld met een geluidsspreiding van 180° en moeten door de hele ruimte een stereobeeld in HiFi-kwaliteit leveren. Er wordt volgens de fabrikant soepel een panoramisch stereobeeld gecreëerd dat is gebaseerd op een rijke, diepe en solide bass.

Prijs en beschikbaarheid

De Consolette van Marantz is sinds oktober verkrijgbaar in zijdezwart en zilver-wit voor een verkoopadviesprijs van 999 euro. Met de huidige actie kan de speaker gekocht worden voor 799 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)