Loewe introduceert subwoofer klang sub1

21 september 2022 1 Minuut 0 Reacties
Loewe klang sub1

Loewe breidt het audioportfolio verder uit. Het bedrijf introduceert de compacte en innovatieve subwoofer klang sub1.

De compacte klang sub1 subwoofer van Loewe moet volgens het bedrijf zorgen voor een dynamisch en krachtig basfundament. Het vormt daarmee een aanvulling op zowel de geïntegreerde audio-oplossingen van Loewe TV-toestellen als op die van andere aanbieders. De klang sub1 levert een totaal vermogen van 160 Watt. Dit moet volgens Loewe eersteklas bioscoop geluid en een opwindende muziekbelevenis thuis garanderen.

Loewe heeft onder het chassis gekozen voor vier vrij zwaaiende passieve kegels gecombineerd met twee actieve basluidsprekers in de vorm van een zeshoek. De plaatsing van de drivers zou deze subwoofer van Loewe ook bij hoge volumes absoluut trillingsvrij moeten houden en ruis elimineren. Deze opstelling maakt ook een kleinere constructie mogelijk terwijl de prestaties volgens Loewe gelijk blijven. De subwoofer heeft afmetingen van 287 mm x 287 mm x 158 mm (bxhxd).

Voor een comfortabele installatie en een storingsvrije geluidsoverdracht tussen TV en woofer zet Loewe in op een draadloze High-Performance-verbinding. In kleinere ruimtes presenteert de subwoofer zich volgens Loewe, dankzij de combinatie van compacte constructie, consequent design en een rijke geluidsweergave tot net onder de 100 Hertz, als een krachtige upgrade voor een spannende bioscoop- en concertervaring.

Advertentie

Loewe klang sub1 – Prijs en beschikbaarheid

De Loewe klang sub1 is per direct verkrijgbaar en wordt geleverd met een USB bluetooth-transmitter. De adviesprijs bedraagt 449 euro.

Lees meer over Loewe.

Reacties (0)