Libratone breidt ZIPP- en LOOP-luidsprekers uit met Bluetooth en NFC

02 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
Libratone-Zipp

Libratone breidt de ZIPP- en LOOP-luidsprekers uit met Bluetooth 4.0, APT-X en NFC (Near Field Communication). De nieuwe generatie speakers bieden volgens de fabrikant dankzij Bluetooth veel extra en beschikken natuurlijk nog steeds over WiFi.

De nieuwe Libratone ZIPP- en LOOP-luidsprekers beschikken over Bluetooth 4.0 APT-X audio codering waarmee streamen in CD-kwaliteit mogelijk gemaakt wordt. Met Bluetooth Smart kunnen apparaten uren of zelfs dagen gekoppeld blijven zonder dat de verbinding verloren gaat. Door Near Field Communication (NFC) is het koppelen van Bluetooth eenvoudiger aangezien een aanraking voldoende is. Voor het gebruik van NFC moet de smartphone of tablet hier ook mee uitgerust zijn.

Gebruikers kunnen natuurlijk ook nog steeds hun WiFi-thuisnetwerk aansluiten via AirPlay of DLNA-technologie. Dankzij ingebouwde Spotify Connect-software kunnen miljoenen nummers van Spotify naar via WiFi aangesloten Libratone-luidsprekers gestreamd worden, zonder onderbrekingen door binnenkomende gesprekken. Dankzij HTC Connect is het voor HTC-gebruikers eenvoudig om draadloos muziek te streamen van hun smartphone naar Libratone LOOP en Libratone ZIPP. De geluidsprofielen van beide luidsprekers kunnen via de gratis Libratone-app aan de omgeving worden aangepast.

De nieuwe WiFi/BT-versie van Libratone’s draagbare, op batterij werkende ZIPP-luidspreker is verkrijgbaar in een nieuwe variant met naturel lederen handvat en wollen cover in Salty Grey. De WiFi/BT-versie van de ZIPP met een zwart leren handvat en Pepper Black cover is ook verkrijgbaar. De WiFi/BT-versie van Libratone’s draadloze LOOP-luidspreker voor muren en wandplanken (standaard en wandbeugel meegeleverd) wordt geleverd met een wollen cover in Pepper Black. Mensen die voor het eerst een ZIPP of LOOP kopen mogen gratis een extra cover uitzoeken in hun lievelingskleur wanneer ze hun product registreren via de Libratone-app of de website.

Advertentie

De Libratone ZIPP WiFi/BT4.0 en LOOP WiFi/BT4.0 zijn te koop voor respectievelijk 369 euro en 449 euro. Beide speakers zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in de winkel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)