LG komt met drie nieuwe TONE Free FP Series earbuds

26 juli 2021 2 Minuten 0 Reacties
LG TONE Free FP

Fabrikant LG brengt drie nieuwe draadloze oordopjes op de markt in de LG TONE Free FP series. Het gaat om de FP 9, FP8 en FP5.

Volgens LG zijn de nieuwe draadloze oordopjes in de TONE Free FP series speciaal voor actieve mensen. Ze komen met actieve noise cancellation, Meridian-tuned geluid en UVnano oplaadcases. Wat is dat laatste nu precies? De UVnano oplaadcases reinigen de oordopjes. Ze moeten de aanwezige bacteriën met 99,9 procent verminderen binnen vijf minuten. Dit moet irritaties van het oorkanaal flink verminderen. Deze speciale case vind je alleen bij de FP8 en FP9, niet op de FP5. De oordopjes zijn gemaakt van een hypoallergene gel, wat ook het risico op infecties moet verminderen.

Meridian is verantwoordelijk voor de audio en nieuw binnen de serie is Headphone Spatial Processing van Meridian Audio. Zo moet de gebruiker helemaal omringt worden door geluid dat uit alle richtingen lijkt te komen. De drivers zijn iets groter gemaakt, alhoewel de details verder ontbreken. De bas heeft tevens een upgrade gekregen en moet krachtiger zijn zonder in te moeten leveren op de helderheid of het detail. Alle drie de modellen zijn uitgerust met drie microfoons en actieve noise-cancellation om achtergrondgeluiden weg te filteren. Ook is er een ‘Whisper Mode’. Je kunt een oordopje dicht bij je mond houden en als microfoon gebruiken als je wat meer privacy nodig hebt.

De LG TONE Free series werken samen met de TONE Free-app van LG. Hier vind je de equalizer om het geluid aan te passen, kun je de touch controls bewerken en vind je een mogelijkheid om je oordopjes te lokaliseren wanneer je ze kwijt bent. De FP9 is het high-end model. De oplaadcase van deze oordopjes kan ook als bluetoothadapter dienen. Deze plug je in een normale headphone jack. Zo kun je tijdens een reis in het vliegtuig gewoon van je eigen FP9 genieten.

Advertentie

Specificaties LG TONE Free FP series

EigenschappenFP9FP8FP5
ANCJaJaJa
UVnanoJaJaNee
Medical-grade ear gelsJaJaJa
Sound SolutionMeridianMeridianMeridian
3D Sound StageJaJaJa
Plug & WirelessJaNeeNee
Microphones3 mics3 mics3 mics
Ambient Mode/ Chat ModeJaJaJa
Multi PairingJaJaJa
Swift ParingJaJaJa
Wireless ChargingNeeJaNee
Battery Life (ANC off)Up to 24 hours
Earbuds 10 hours
Up to 24 hours
Earbuds 10 hours
Up to 22 hours
Earbuds 8 hours
IP RatingIPX4IPX4IPX4
OS CompatibilityAndroid / iOSAndroid / iOSAndroid / iOS
ColorsCharcoal Black
Pearl White
Haze Gold
Charcoal Black
Pearl White
Haze Gold
Charcoal Black
Pearl White

Prijs en beschikbaarheid

De LG TONE Free FP series moeten binnenkort verschijnen, alhoewel een exacte datum niet is gegeven. De FP5 gaat 129 euro kosten. De FP8 179 euro en de FP9gaat 199 euro kosten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)