Klipsch The Fives speakers met HDMI ARC te koop voor 899 euro

14 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
Klipsch The Fives

Afgelopen februari kondigde Klipsch een nieuwe set actieve stereospeakers aan speciaal voor bij de televisie. De set kreeg de naam The Fives mee en beschikt over HDMI-ARC. Inmiddels zijn de speakers in de Benelux gearriveerd en kun je ze aanschaffen voor een prijs van 899 euro.

Klipsch voegt deze week The Fives toe aan zijn Heritage Wireless-speakerassortiment. Dit zijn de eerste actieve speakers van het merk die over HDMI-ARC beschikken voor een directe verbinding met de tv en voor hifi-audio vanuit linker- en rechterspeakers. Het bedrijf ziet de speakers met name als hifi-alternatief voor de veel gekozen soundbar.

De speciaal ontworpen ingebouwde versterkers van The Fives vullen volgens Klipsch de hele kamer met geluid en maken een audio-/videoreceiver overbodig. De luidsprekers kunnen worden aangesloten via HDMI-ARC, Bluetooth of USB-aansluiting. Door de ingebouwde phono-voorversterker kunnen The Fives ook op een platenspeler worden aangesloten.

Voor de audiokwaliteit maken The Fives gebruik van Klipsch Horn-technologie uit de Reference-lijn. De ingebouwde dynamische bas-equalizer past bij de lage frequenties die het menselijk oor waarneemt, en moet daardoor op elk volume een krachtige bas laten horen. De speakers kunnen ook audio van 192kHz/24-bits aan voor de weergave van audiotracks met een hoge resolutie. Met de gratis Klipsch Connect App ontvangen gebruikers firmware-upgrades, een digitale verkorte handleiding en meer.

The Fives van Klipsch zijn te koop voor 899 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)