JBL Live Free NC+ en Reflect Mini TWS aangekondigd

17 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
jbl-reflect-mini-tws-1

JBL kondigt twee nieuwe setjes oordoppen aan. Dit zijn de JBL Live Free NC+ en Reflect Mini TWS met active noise cancelling en meer.

JBL Live Free NC+ en Reflect Mini TWS

De JBL Reflect Mini TWS zijn bedoeld voor een lange sportsessie en beschikken over een accuduur van zeven uur. En met de usb-c-oplaadcase kan dat oplopen tot 21 uur. Daarnaast is er een ipx7-certificaat aanwezig, waardoor regen en zweet geen obstakel hoeven te vormen voor het sporten.

De JBL Reflect Mini TWS heeft verder reflecterende kleuren, zodat je onderweg ook opvalt in het donker. En dankzij de oorvin met meerdere maten vallen de oordopjes niet uit je oor tijdens de yogales. Uit JBL’s onderzoek blijkt dat pasvorm, batterijduur en geluidskwaliteit de top drie belangrijkste punten voor volledig draadloze sport oordopjes zijn.

De JBL Reflect Mini TWS is nu verkrijgbaar op JBL.nl voor 149 euro in zwart, wit en blauw.

Advertentie

De JBL Live Free NC+-oordopjes hebben active noise cancelling en smart ambient-technologie en kunnen gebruikt worden tijdens allerlei workouts. De accu gaat tot zeven uur mee (met anc geactiveerd), terwijl de luisterduur tot 21 uur kan worden uitgebreid dankzij de oplaadcase met usb-c.

Via de speciale aanraakbediening, Google Assistent en Amazon Alexa selecteer je moeiteloos je nieuwste playlist. En met de Qi-compatibele draadloze oplaadcase zijn snoeren een irritatie uit het verleden. Ook is er een ipx7-certificaat aanwezig.

De JBL Live Free NC+ is nu verkrijgbaar op JBL.nl voor 159 euro in zwart, wit, blauw en roze.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)