JBL kondigt JBL Partybox 1000 en Partybox 100 aan

07 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
jbl-partybox-1000-1

JBL heeft een grote partyspeaker aangekondigd: de JBL Partybox 1000. Ook is er een kleine variant beschikbaar, namelijk de Partybox 100. Op beide speakers kun je een gitaar of microfoon aansluiten en daarmee een feestje op gang brengen.

Dit zijn de JBL Partybox 1000 en Partybox 100

De JBL Partybox 1000 kan met zijn drieweg audiosysteem grote ruimten met gemak vullen. Met de DJ launchpad kun je drums of piano spelen en zo aan elk nummer je eigen draai geven. Ook kun je nog een microfoon of gitaar inpluggen. Heb je een extra boost nodig? Koppel twee Partybox 1000-luidsprekers draadloos aan elkaar via de True Wireless Stereo (TWS)-functie of via de rca-uitgang. Daarnaast zijn er allerlei lampjes en lichteffecten toegevoegd aan de speaker, die je kunt bedienen middels een speciale Air Gesture-polsband.

Daarnaast is er een usb-poort aanwezig die bijvoorbeeld je gekoppelde smartphone kan opladen. Handig voor wanneer je muziek in hoge kwaliteit naar de speaker streamt. Dan is er nog het kleinere model met een oplaadbare batterij, lichtmodus, krachtige basweergave en plug-ins voor zowel een gitaar als microfoon. Ten opzichte van het grote model mis je dus een groot aantal aspecten, maar daar is de prijs dan ook naar. JBL Partybox 1000 is vanaf nu verkrijgbaar voor 999 euro, terwijl de Partybox 100 299 euro kost.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)