JBL brengt active noise cancelling en ipx7 naar draadloze oordoppen

02 september 2020 2 Minuten 0 Reacties
jbl-oordoppenm

JBL laat weten dat de oordoppen Live Free NC+ en Reflect Mini TWS beschikken over onder meer active noise cancelling.

Naast active noise cancelling beschikken de drie paar oordoppen ook over Smart Ambient-technologie van JBL. De ene technologie wordt gebruikt voor het blokkeren van geluiden van buitenaf, terwijl de andere juist weer geluid (in een bepaalde mate) toelaat. Zo kun je toch op je omgeving blijven letten wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer je aan het verkeer deelneemt.

JBL Live Free NC+

De Live Free NC+oordoppen bieden naast de twee hierboven genoemde technologieën ook een accuduur aan van 21 uur. Dat is een gecombineerde accuduur, dus je moet de oordoppen tussendoor wel opladen in het volledig opgeladen opbergdoosje. Dat opladen kan, net als het luisteren, geheel draadloos, omdat de opbergdoos ondersteuning aanbiedt voor de draadloze oplaadstandaard Qi. Je kunt de Live Free NC+ bedienen met Google Assistent of Amazon Alexa. Daarnaast is dit model voorzien van een ipx7-certificaat, waardoor waterdichtheid gegarandeerd wordt.

Enkele aspecten op een rijtje:

  • Het linker en rechter oortje zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken voor telefoongesprekken en muziek
  • De oordoppen gaan zelf zeven uur mee op een volle accu
  • Opladen gaat via Qi of usb-c

De JBL Live Free NC+ is vanaf oktober beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en roze, voor een prijs van 149 euro.

Reflect Mini TWS

Dan hebben we nog de Reflect Mini TWS-oordoppen. Dit zijn oordoppen bedoeld voor de sporters onder ons. Ook deze earphones bieden tot 21 uur aan luisterplezier en zijn eveneens waterbestendig dankzij het ipx7-certificaat. Naast active noise cancelling mag je ook rekenen op Smart Ambient-technologie. Voor de rest hebben de oordoppen dezelfde eigenschappen en aspecten van de Live Free NC+. Het grote verschil is dat deze oordoppen waarschijnlijk beter blijven zitten tijdens het sporten, door de aanpasbare oortjes. Ook kun je meteen beginnen met koppelen wanneer je het doosje opent.

De JBL Reflect Mini TWS zijn vanaf oktober verkrijgbaar voor 149 euro, in zwart, wit en blauw.

Tune 225TWS

De laatste set nieuwe oordoppen is de Tune 225TWS. Dit is de opvolger van de Tune 220TWS. JBL borduurt verder op de kwaliteit van die set oordoppen en voegt meer functies, een betere batterijduur en verbeterde geluidkwaliteit toe. Zo is er nu ondersteuning voor Pure Bass Sound, geluidstechnologie die uit de 12 mm-driver komt. In totaal kun je genieten van 25 uur aan muziek: vijf uur met de oordoppen en nog eens twintig dankzij het opbergdoosje. Bellen kan in stereo, maar je kunt hier ook één oordop voor gebruiken.

De JBL Tune 225TWS is vanaf oktober te koop in de kleuren zwart, wit, blauw, roze, grijs en rosé goud, voor een bedrag van 99,95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)