IMAX Private Theatre: Het ultieme home cinema systeem

24 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
IMAX-private-theatre

Het ultieme home cinema systeem willen we natuurlijk allemaal maar we hebben er vaak de ruimte niet voor, laat staan het budget. Maar, mocht je beiden in overvloed hebben dan is het interessant om eens contact op te nemen met IMAX.

Het bedrijf, dat bekendstaat om de ultieme bioscoopervaring, biedt namelijk de mogelijkheid om je ultieme home cinema systeem te realiseren.

Het ultieme IMAX home cinema systeem

IMAX is van start gegaan met IMAX Private Theatre, een concept waarmee de bioscoopervaring naar de huiskamer (of de daarvoor bedoelde bioscoopkamer) gebracht moet worden. Het hele systeem wordt met uiterste precisie op je persoonlijke voorkeuren en de betreffende ruimte aangepast en voor je geïnstalleerd. Niet alleen krijg je een IMAX digital 4K projectiesysteem met het bekende gebogen scherm dat van de vloer tot het plafond reikt, ook krijg je een high-end 7.1-kanaals audiosysteem dat middels lasers afgesteld wordt op de betreffende ruimte en natuurlijk ondersteuning voor de weergave van 2D, 3D en 4K materiaal. Daarnaast wordt de optimale kijkpositie bepaald door diverse metingen uit te voeren.

Maar het kost ook wat

Wat je ervoor moet neerleggen is echter niet mis. IMAX vraagt minimaal 1 miljoen dollar, afhankelijk van je wensen en de ruimte. Maar, daarvoor mag je ze wel 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bellen als je met een probleem of vraag zit. Heb je dat over voor het ultieme home cinema systeem? Neem dan voor meer informatie een kijkje op de website van het bedrijf.

Reacties (0)