Home cinema systemen om bij weg te dromen #6: Star Wars

11 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een thuisbioscoop in de stijl van Star Wars.

‘Star Wars’ Death Star home cinema

Een aantal weken geleden lieten we hier al een home theater systeem zien in de stijl van Star Trek. Deze week een home cinema systeem voor de Star Wars-fans. En dan niet zomaar een simpele ruimte met R2D2 en Han Solo, maar een ruimte die omgebouwd is tot Death Star, een gigantisch ruimtestation in het Star Warsuniversum.

De eigenaar van deze thuisbioscoop is de president van de Star Wars fanclub in Seattle. Kosten nog moeite zijn gespaard om de Star Wars stijl tot in detail over te brengen.

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een thuisbioscoop voor jou? Of heb jij een eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)