Home cinema systemen om bij weg te dromen #3: Outdoor

18 juni 2013 2 Minuten 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks home cinema systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Vandaag is het 32 graden en morgen wordt het maar liefst 35 graden! Geen weer om binnen te zitten dus. Daarom deze week de mooiste outdoor home cinema systemen.

Het ultieme home cinema tuinhuisje

Software engineer Jez Walter heeft zijn tuinhuisje omgebouwd tot de ideale plek om je als man even terug te trekken. Walter heeft ruim €17.000 uitgegeven om zijn tuinhuis te voorzien van een hi-tech pub met touchscreen muzieksystemen en een surround home cinema systeem. Het heeft overigens lang geduurd voordat Walter plezier had van zijn tuinhuisje. In totaal is hij 6 jaar bezig geweest met het ruim 26 vierkante meter grote tuinhuisje.

Het is misschien niet zo spectaculair als de Batcave en de bibliotheek die eerder voorbij zijn gekomen, maar dit tuinhuisje is een droom voor menig man die graag buiten is, maar geen afscheid wil nemen van zijn andere hobby’s.

Meer outdoor home cinema

Graag laat ik je nog een aantal outdoor home cinema systemen zien ter inspiratie voor de komende warme dagen. Je kunt het namelijk zo ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Advertentie

Zo kan het natuurlijk ook. Heel sfeervol. Scherm hangt aan kabels tussen de bomen en verder zijn er nog grote kussens om ontspannen naar de beste films in de buitenlucht te kijken.

Of wat denk je hiervan? Mooi schermpje in de achtertuin met een beamer. Een paar stoelen, vrienden, wat biertjes en je hebt een geweldige avond.

Maar als je echt wat geld over hebt kun je altijd kijken of de architecten van Belzberg iets met de voorgevel kunnen van jouw huis. De foto’s hierboven zijn van een huis in Los Angeles dat onder handen is genomen door Belzberg Architects. Heel gaaf, maar de andere home cinema systemen in dit artikel zijn een stuk bereikbaarder.

Jouw ultieme home cinema?

Ik ben benieuwd welke opstelling hierboven jij het mooist vindt. Of misschien heb je nog wel andere indrukwekkende outdoor home cinema systemen gevonden? Ik zie ze graag hieronder in de reacties!

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)