Home cinema systemen om bij weg te dromen #24: Een cinema home

05 december 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-retina

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een multi-room home cinema.

Waarom zou je eigenlijk één ruimte ombouwen tot home cinema? Het is toch veel gaver als je alle ruimtes in je huis als home cinema kunt gebruiken? Een cinema home zeg maar. Couture Digital heeft een mooi voorbeeld in hun portfolio staan. Namelijk een appartement in London.

Streamen vanaf een centraal punt

Audio en video worden vanaf één centraal punt gestreamd. Mooi weggewerkt in een kast, helemaal uit het zicht. Apple TV, digitale tv, Blu-ray en radio. Alles is overal en altijd beschikbaar in dit huis.

In de keuken

 

In de slaapkamer

In de woonkamer

In de woonkamer is een Mac Mini aanwezig om op internet te kunnen en een projector voor het betere werk. Alles is mooi minimalistisch gelaten om er maar niet de nadruk om te leggen.

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)