Gallo Acoustics lanceert Profile subwoofer voor wandmontage

23 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
Gallo Acoustics profile sub

Gallo Acoustics voegt twee nieuwe producten aan zijn assortiment toe; de nieuwe Profile Subwoofer die geschikt is voor wandmontage en een nieuwe tafel- en plafondbeugel.

De ProfileSub subwoofer voor wandmontage is ontworpen als aanvulling op het gehele assortiment van Gallo Acoustics, van de klassieke 4 Micro tot de Strada 2 Reference-luidspreker. De ProfileSub biedt volgens het bedrijf zelf een krachtige maar gecontroleerde basextensie in een discreet, luxe design kast. Je kunt de subwoofer horizontaal of verticaal aan de muur hangen of hem verbergen onder een kast of een bank.

Door aan de muur te worden gemonteerd, maakt ProfileSub ruimte vrij en wordt hij niet belast door de prestatiebeperkingen en problemen met wandtrillingen die normaal worden geassocieerd met in-wall subwoofers. De ProfileSub is ontworpen om akoestisch los te koppelen van de muur, zodat de enige trillingen die worden gecreëerd goede zijn. Met een 8-inch woofer en aangedreven door een 150 Watt Klasse-D versterker levert ProfileSub basfrequenties tot 32 Hz.

De ProfileSub is verkrijgbaar in satijnwitte en satijnzwarte afwerkingen, elk geleverd met twee afneembare roostermogelijkheden – zwart en cementgrijs, voor een extra element van visuele aanpassing. De adviesverkoopprijs van de ProfileSub is 750 euro. De nieuwe beugel voor montage op een tafel of aan het plafond 45 euro per stuk en is leverbaar is het wit, zwart en rvs.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)