Denon presenteert DHT-1311XP home cinema set

10 september 2010 2 Minuten 0 Reacties
Denon-DHT1311X

Denon heeft vandaag een nieuw 'Home Theater In A Box' set gepresenteerd, genaamd de DHT-1311XP. De geavanceerde home cinema set bestaat uit de 5x110W AVR-1311 receiver en het 5.1 luidsprekersysteem SYS-391HT. Het biedt nieuwkomers een veelzijdig en krachtig home cinema systeem tegen een aantrekkelijke prijs.

De AVR-1311 is een AV-receiver met HDMI versie 1.4a aansluitingen (4 ingangen, 1 uitgang) die aangesloten kunnen worden op de TV en andere componenten zoals Blu-Ray disc spelers, Game Consoles, en Set-top-boxen. Om gebruikers de beste 3D ervaring te laten beleven ondersteunt de AVR-1311 volledige doorgave van 3D technologie, Deep Color, en “X.V. Color”. Ook ondersteunt de AVR-1311 Dolby TrueHD, DTS Master Audio en andere HD audio formaten. Verder is de receiver uitgerust met Denon’s Compressed Audio Restorer om gebruikers een gedetailleerder en dynamischer geluid te bieden van gecomprimeerde muziek bronnen, en een stereo Mini-Jack aansluiting op de voorkant waar men gemakkelijk een draagbare muziekspeler op kan aansluiten.

Om zo natuurgetrouw mogelijk het originele surround geluid te reproduceren zijn alle 5 de kanalen van de AVR-1311 uitgerust met gelijkwaardige eindversterkers en hetzelfde vermogen. Daarnaast worden dezelfde technieken gebruikt die ook worden toegepast in de duurdere Denon AV receivers.

Voor verdere verbetering van het gebruikersgemak is de AVR-1311 uitgerust met de Quick Select functie op het frontpaneel en afstandsbediening. Met deze functie biedt de receiver de gebruiker een één-knop bron- en surroundmodus keuze. Dankzij de speciaal voor Denon iPod Dockingstation ontwikkelde aansluiting kunnen gebruikers hun iPod/iPod Touch of iPhone aansluiten. Het optioneel verkrijgbare Denon iPod/iPhone Dockingstation kan worden bediend met de afstandsbediening van de AVR-1311 en biedt On-Screen informatie van artiest, album en nummer.

Advertentie

Voor het compleet maken van de surround ervaring is het 5.1 luidsprekersysteem SYS-391 voorzien van 2-weg voor- en center luidsprekers, twee full-range surround luidsprekers en een nieuw ontworpen 100W krachtige subwoofer met een 8 inch woofer. Het home cinema systeem levert in totaal 650 Watt uitgangsvermogen.

In overeenstemming met de toezegging van Denon om milieuvriendelijke technieken te ontwikkelen voor de gehele productlijn is het stand-by verbruik van alle nieuwe receivers lager dan 0.5 Watt en hiermee wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Het DHT-1311XP systeem is leverbaar in de kleur zwart en is vanaf heden verkrijgbaar bij geautoriseerde Denon dealers voor een geadviseerde verkoopprijs van 599,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

jos

jos
05 november 2010 om 19:25

hoi ik heb een vraag hoe klinkt het set ?

Inloggen
Arjen

Arjen
11 januari 2011 om 14:14

klinkt erg goed! receiver is er simpel en overzichtelijk te bedienen en in te stellen. de 4 hdmi ingangen zijn echt een uitkomt met de vele apparaten van tegenwoordig.
speakers hebben een mooie klank, alleen had er wat mij betreft wel wat meer design in gemogen. De behuizing is redelijk recht toe, recht aan.

Inloggen