Denon lanceert AVR-1713 en AVR-1513 AV receivers

04 mei 2012 1 Minuut 3 Reacties
Denon-AVR1713

Denon onthult vandaag de eerste twee AV receivers in de nieuwe AV-Art series lijn. Het gaat om twee instapmodellen in de vorm van de AVR-1513 en de AVR-1713 inclusief netwerkondersteuning. De nieuwe AV-Art serie draait om een nieuw designconcept met de toevoeging van verschillende netwerkfuncties.

Denon geeft aan dat het van het begin af aan de missie geweest is om een nieuwe interface te creëren. Termen als intuïtief, helder en simpel zijn niet alleen belangrijk voor het productdesign maar ook voor de gebruikersinterface. Dit resulteerde in een GUI met een verbeterd design, minder knoppen op het bediendingspaneel en een nog simpelere lay-out voor de afstandsbediening. Het display biedt ruimte voor grotere karakters en meer informatie. Dit zorgt voor een betere rendabiliteit van de AVR beeldschermen en zorgt er tevens voor dat het beeldscherm beter leesbaar is. Snelkoppelingen moeten ervoor zorgen dat je jouw favoriete content eenvoudig en snel kunt bedienen.

De AVR-1513 is een 5.1-kanaals receivers met een vermogen van 110 Watt per kanaal. De receiver beschikt over een HDMI ingang aan de voorzijde waarmee gemakkelijk tablets, videocameras of fotocameras kunnen gekoppeld kunnen worden. Net als voorgaande modellen ondersteunen de nieuwe receivers de Dolby TrueHD en dts-HD Master Audio formaten en de Compressed Audio Restorer moet de audiokwaliteit van gecomprimeerde muziek, zoals MP3 of WMA, verbeteren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

V

V
24 augustus 2013 om 20:39

Hey,

Welke speaker set adviseren jullie bij de avr 1713?

Ik twijfel over een teufel viton 5.1 en een klipsch theatre 500 of hebben jullie nog andere opties

Teufels nadeel is de hogere prijs maar voor mijn gevoel betere surround speakers, klipsch is gewoonngoedkoper maar lijkt me ook iets minder.

Heb nu een jvc set aangesloten uit mijn oude alles in 1 set ( niet echt ideaal, de speakertjes zijn plastic en hebben niet echt body)

Inloggen


25 augustus 2013 om 13:31

Ik ben zelf aardig fan van Teufel. Goede kwaliteit en service. Toch is het lastig om te zeggen wat bij de receiver past, dat is echt persoonlijk. Gelukkig kun je de Teufel speakers terugsturen als het niet echt werkt voor je.

Inloggen
Jose

Jose
26 oktober 2020 om 10:22

Ik zou graag in het bezit willen komen van het originele gegebruiksaanwijzing van DENON AVR 1713 , die ben ik namelijk kwijtgeraakt
Mvg jose

Inloggen